Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aυξομείωση τάσης


netos

Recommended Posts

η ταση στο σπιτι μου ξεκιναει απο περιπου 224volt και φτανει μεχρι 239 volt. αυτο θεωρειται αυξομειωση τασης η φυσιολογικο. εχω εναν σταθεροποιητη τασης που μου δειχνει την ταση που ερχετε και δεν ξεπερναει τα 239volt. επισης μπορει να επηρεασει ο πινακας της πολυκατοικιας τις συσκευες μου η οχι ??

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενό σου σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής. 

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
έγινε μερική τροποποίηση τίτλου
Link to comment
Share on other sites

Ο πίνακας της πολυκατοικίας τι σχέση έχει με τον πίνακα του σπιτιού σου?

 

Οι τιμές που αναφέρεις είναι εντός ορίων. 

Link to comment
Share on other sites

ακουσα απο εναν ηλεκτρολογο οτι αν ο πινακας της πολυκατοικιας εχει προβλημα μπορει να επηρεασει την ταση που ερχεται στις συσκευες του σπιτιου μου αφου απο εκει παιρνει ρευμα

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Link to comment
Share on other sites

ο πίνακας στο σπίτι σου δεν τροφοδοτείται από τον πίνακα της πολυκατοικίας εκτός και αν μένεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει. 

Το σπίτι σου έχει ξεχωριστή παροχή (δηλαδή δικό του ρόλοι)? Ο πινάκας κοινοχρήστων (πινάκας πολυκατοικίας όπως λες ) απευθύνεται για τις καταναλώσεις του κοινοχρήστου χώρου (κλιμακοστάσιο, ανσασερ εξωτερικά φώτα κλτ). 

 

Εγραφα παρεα με τον @nvel 

Edited by Bill22
Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, VirusX2 said:

Που να πιάσει και νέο lock-down.... :P

το εχει καψει......η ιδια ερωτηση σε αλλο νιμα 

On 1/11/2021 at 6:13 ΠΜ, netos said:

στην εγκατασταση μου εχω καινουργιο πινακα hager , καλες καλωδιωσεις, γειωση 1 ωμ προερχομενη απο ηλεκτροδιο γειωσης με καλωδιο μεχρι τον πινακα και απο σωληνες του νερου , καινουργιες πριζες legrand , σωστη παροχη απο το ρολοι μεχρι τον πινακα μετρημενη οτι εχει σωστη ταση και φυσικα ελεγμενο ρολοι απο τον δεδδηε οτι ειναι ενταξει. Επισης στον πινακα μου εχω επιτηρητη τασης που ειναι ρυθμισμενος να κοβει κατω απο 200v και πανω απο 240v.  Το θεμα  ειναι οτι χαλανε συσκευες απο το ρευμα ακομα. εχω δοκιμασει να βαλω ups και ακομα εχω  θεμα. ποια αλλη διαταραχη του ρευματος μπορει να υπαρχει που να χαλαει συσκευες ??

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.