Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή - ΤΠΥ ή ΑΠΥ;


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ξεκίνησα μια συνεργασία ως εξ. συνεργάτης με μία τεχνική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει μεταξύ άλλων τακτοποιήσεις, βεβαιώσεις, άδειες λειτουργίας κλπ.

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Επειδή θα γίνονται με δικούς μου κωδικούς και σφραγίδα μου ανέφερε ο υπεύθυνος ότι αν θέλω κόβω απόδειξη ΑΠΥ κατευθείαν στον πελάτη του ή ΤΠΥ στην εταιρεία με σημείωση στο τιμολόγιο ότι πρόκειται για τον πελάτη αυτόν. Ποιο είναι το σωστό γνωρίζει κανείς; Μπορώ να έχω σχέση απευθείας με πελάτη και να κόβω την απόδειξη στην τεχνική εταιρεία; Η αμοιβή που βάζω στο σύστημα και θα ανεβάσω σε ποιον θα αφορά; Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με παρόμοιο θέμα; Εγώ δεν έχω λογιστή αλλά ο λογιστής της Τεχνικής Εταιρείας είπε ότι γίνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Ευκαιρία λοιπόν να επισκεφτείς κάποιον λογιστή και αφου πληρωθεί να σου  ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με υπευθυνότητα και σιγουριά. 

Σε γενικές γραμμές εσύ θα συμβάλλεσαι απ'ευθείας με τον εκάστοτε πελάτη και η εταιρεία θα κάνει το "μεσίτη" όπως τα γράφεις .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.