Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αστοχία τοιχίου αντιστήριξης σε σχολικό κτίριο στην Άρτα από τις βροχοπτώσεις


Engineer

Recommended Posts

Κυριολεκτικά στον… αέρα βρίσκεται μια πτέρυγα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας, μετά την υποχώρηση του στηθαίου στήριξης, η οποία, σύμφωνα με το Δήμο, οφείλεται στις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Έτσι, με απόφαση του Δήμου Αρταίων και ύστερα από σχετική συνεννόηση με την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, αποφασίστηκε από αύριο Τρίτη 30 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, να παραμείνουν κλειστά το 9ο Δημοτικό σχολείο και το 11ο Νηπιαγωγείο Άρτας, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο τοιχίο ώστε να μην εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για παιδιά και εκπαιδευτικούς. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων από το πρωί ο εργολάβος θα βρίσκεται στο σημείο, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, και θα ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάστασή του τοιχίου.

arta_scholio.jpg

arta_sch.jpg

Τα μαθήματα το διάστημα αυτό θα γίνουν με την διαδικασία της τηλεκπαίδευσης, κατόπιν ενημέρωσης των μαθητών από τις σχολικές τους μονάδες.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.