Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

myDATA/timologio: Οδηγίες για έκδοση παραστατικών


Engineer

Recommended Posts

Παιδιά ευχαριστώ. φυσικά έχετε δίκιο οπότε ας πούμε τελικά ότι το παράδειγμα ήταν θεωρητικά για ΜΕΑ σε εταιρία εκτός άδειας. Πάντως Παύλο θα συμφωνήσω μαζί σου για αυτό που είπες πιο πάνω, αν δείτε το βίντεο των γιατρών εκεί πέρα έχουν τεθεί 3-4 εύστοχες απορίες σε αντίθεση με την συν/φο που έδειχνε τουλάχιστον ανέτοιμη στο βίντεο.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λογικό έως κάποιο βαθμό. Βιαζόταν να φύγει να πάει να κόψει ένα παραστατικό (πρέπει να το είπε τουλάχιστον 2 ή 3 φορές). Μιλάμε για μεγάλο ενθουσιασμό! 

Link to comment
Share on other sites

8 λεπτά πριν, akis73 said:

...σε αντίθεση με την συν/φο που έδειχνε τουλάχιστον ανέτοιμη στο βίντεο.

Τελικά ήταν "συνάδελφος" ε;  

Εκτός τόπου και χρόνου, με έλλειψη σοβαρότητας, πλήρως απροετοίμαστη με εμφανή έλλειψη γνώσεων (και όχι μόνο στο λογιστικό σκέλος) Αλήθεια, μήπως ξέρουμε υπό ποια ιδιότητα παρίστατο στην συγκεκριμένη παρουσίαση;

Link to comment
Share on other sites

Καλα το ΤΕΕ δεν είχε κανέναν πιο σοβαρό να στείλει; Άσε που έτσι όπως τα εξηγήσανε πρέπει να δημιουργείς ενα αγαθό (π.χ. τοπογραφικό, βεβαίωση 4495,ΠΕΑ κλπ) για καθε κατηγορία. Ενω οπως πολύ σωστά εξηγήθηκε στο φόρουμ οι κατηγορίες είναι δύο, παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες (ΑΠΥ) και παροχή σε εταιρίες-επαγγελματίες (ΤΠΥ) και γράφουμε στις παρατηρήσεις το είδος της υπηρεσίας.

Πάλι καλά που έχουμε το φόρουμ...

Link to comment
Share on other sites

Για δεύτερη φορά η συγκεκριμένη ''συνάδελφος'' στη παρουσίαση του timologio, μου απέδειξε πόσο άσχετη είναι, τη πρώτη φορά το διαπίστωσα στη παρουσίαση του ΤΕΕ σχετικά με το πρόγραμμα ΕΚΟ 2021, αλλού γιαλού ήταν...την έχουν κάνει και γραμματέα της πανελλήνιας ένωσης πιστοποιημένων ενεργειακών επιθεωρητών!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,

Προσπαθω να συνδεθω στο ''timologio'' για πρωτη φορα αφου εχω κανει πρωτα εγγραφη χρηστη και ενω βαζω username, ΑΦΜ και Subscription Key δεν με συνδεει και μου βγαζει μηνυμα 

  • Ανεπιτυχής Προσπάθεια Σύνδεσης
Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν έχουμε βάλει την παρακράτηση του 20% στις λοιπές κρατήσεις κι όχι στην περίπτωση Δ??? 

Είναι σοβαρό λάθος;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.