Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΦΑΚΕΛΟΥ


Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε τις ενέργειες πρέπει να κάνω προκειμένου να κλείσω τον φάκελο μια διώροφης κατοικίας, η οποία έχει άδεια το 1998 και έχουν αποπερατωθεί οι εργασίες. Ο επιβλέπων στην τεχνική έκθεση αναφέρει την ολοκλήρωση του δευτέρου ορόφου και μερικές εργασίες που υπολείπονται στον πρώτο όροφο. Επειδή ο ιδιοκτήτης έχει χάσει κάθε επαφή με τον επιβλέποντα έχει ορίσει εμένα για το κλείσιμο του φακέλου. Δεν έχει γίνει κάποια αναθεώρηση της αδείας. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Link to comment
Share on other sites

Το όποιο "κλείσιμο φακέλου" των παλαιών αδειών, γίνεται με τη ρευματοδότηση του κτιρίου. Ο επιβλέπων αναφέρει ότι "έχουν εφαρμοστεί επακριβώς όλες οι μελέτες, και  το κτίριο έχει περαιωθεί".

Αν έχουν γίνει τα ανωτέρω, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Έτσι κι αλλιώς, η άδεια έχει λήξει.

Σε κάθε όμως περίπτωση, εμπλοκή νέου μηχανικού μπορεί να γίνει μόνο με αναθεώρηση άδειας, κι εφόσον δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον προηγούμενο μηχανικό. Για λόγους δεοντολογίας, άσχετα με το τι μας λέει ο κάθε ιδιοκτήτης, οφείλουμε να διαπιστώσουμε μόνοι μας τα ανωτέρω, ερχόμενοι και σε επαφή με τον προηγούμενο συνάδελφο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.