Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πότε και πού επιτρέπεται η κατάτμηση αγροτεμαχίων ή κληροτεμαχίων εκτός σχεδίου πόλης και τι ισχύει για την οικοδόμησή τους


Engineer

Recommended Posts

Αντιρρήσεων συνέχεια...

1. Από πού προκύπτει ότι οι "βεβαιώσεις" των προέδρων κλπ αστέρων της αυτοδιοίκησης, έχουν εκδοθεί μετά από ενδελεχή έλεγχο των σχετικών κιταπιών? Αναφέρει κάτι τέτοιο η "εγκύκλιος" ή μήπως αναγράφεται υποχρεωτικά και τεκμηριωμένα στο ιστορικό της βεβαίωσης? Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Κρίθηκε δε απαγορευτέα η χρήση της διότι αν αν ανεκαλείτο θα προέκυπτε μέγα θέμα με όσες περιπτώσεις είχαν βασιστεί σε αυτή. Φαντάζεσαι τι χαμός θα είχε γίνει στο ΣτΕ?

2. Φαρσοκωμωδία η πρώτη, "φαρσοκομωδία" και η άλλη. Μόνο που η δεύτερη έχει νομική ισχύ (και μπορεί να ανατραπεί μόνον δικαστικά), ενώ η πρώτη είναι νομικά έωλη. Κι αν τα "ζυγίσουμε" ποιά λες να είναι βαρύτερη? Η "βεβαίωση" ή η δικαστική απόφαση?

3. Η συντόμευση του χρόνου δεν είναι σοβαρός λόγος για την παράκαμψη της ορθής διαδικασίας. Όσο για το τι λέει το Β251, ας μην το σχολιάσω διότι, πριν καμιά 25ριά χρόνια περίπου, είχαμε (για αρκετό χρονικό διάστημα) σε ισχύ δύο αντικρουόμενες μεταξύ τους εγκυκλίους...

Edited by tetris
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.