Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Strad 4m-Vk


mkalliou

Recommended Posts

Αν και υπάρχει forum στο site της εταιρίας, θέλετε όσοι χρησιμοποιούμε το Strad να έχουμε παράλληλα με το επίσημο και μια επαφή μέσα από το δικό μας forum όσον αφορά τη λειτουργία του προγράμματος? Περισσότερο ως προς τις παραδοχές και τεχνικές που χρησιμοποιούμε σε σχέση με την προσομοίωση και διαστασιολόγηση στο Strad?

 

Ποια είναι η άποψή σας? Αν ναι, μπορούμε να δηλώσουμε ποιοι το έχουμε ή το χρησιμοποιούμε και να ξεκινήσουμε...

 

εδιτ: Μπορεί μέσα από τη συζήτηση να προκύψουν θέματα που μπορούμε να θέσουμε μετά και το επίσημο site για απάντηση. Επίσης μπορούν πιθανόν να απαντηθούν απορίες σε ωρες και μέρες που η υποστήριξη δε λειτουργεί, που ως γνωστόν είναι και αυτές που καίγεσαι...

Link to comment
Share on other sites

Και αυτά να τα δούμε και να τα συζητήσουμε, ίσως βοηθηθούν κι άλλοι και από τα θετικά και από τα αρνητικά...

Link to comment
Share on other sites

Ας γίνω εγώ ο προβοκάτορας της συζήτησης:P:p

 

Πόσοι από εσάς ελέγχουν τη μορφή και την τιμή των φορτίων στις δοκούς και τα υποστηλώματα όπως κατανέμονται από το πρόγραμμα? Προσωπικά με καμμία μέθοδο δεν έμεινα ευχαριστημένος. Και δε μιλάω για κατανομή φορτίων σε απλά ορθογώνια κτίρια (που και εκεί δεν είμαι ευχαριστημένος), γιατί προσωπικά έχω δει ελάχιστα!!!Πάντα θα υπάρχει...κάτι να χαλάει τις ορθές γωνίες.

Link to comment
Share on other sites

Δηλώνω και εγώ παρών στο προσκλητήριο :smile:

Αλέξανδρε, γιά αυτό που ρωτάς, θα σου πώ το γνωστό και από άλλες περιπτώσεις: ευτυχώς που το μπετόν είναι φιλότιμο υλικό.:lol:

Link to comment
Share on other sites

Αλέξανδρε, σε ορθογωνικές πλάκες δεν έβγαζε πρόβλημα, τουλάχιστον αυτές έχω τσεκάρει, όχι όμως εκτενώς - ενδεικτικά 2-3 πλάκες.

Σε πιο περίεργες δεν το έψαξα, έχω σκοπό όμως τώρα να το ψάξω και θέλω να συγκρίνω τι κάνει και το plate σε σχέση και με τη μετφορά και με την επίλυση. Μόλις έχω νεότερα θα πω.

 

edit1:Τη σύγκριση πως την κάνεις? Σαν να έλυνες με το χέρι από πίνακες με μεταφορά φορτίων βάσει τέμνουσας ή με επιφανειακά? Πάντως όπως και να λύσεις σίγουρα θα έχεις διαφορές και στην κατανομή και στις τιμές των μεταφερόμενων φορτίων. Εκτός αν αναφέρεσαι σε εξωπραγματικές διαφορές. Αν μπορείς δώσε μας ένα παράδειγμα.

 

edit2: Σε περίπλοκης γεωμετρίας πλάκες πως θα τις λύναμε με το χέρι, ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε?

Link to comment
Share on other sites

Ασφαλέστερη θεωρώ τη γεωμετρική κατανομή των φορτίων (γραμμές επιροής). Τα πεπερασμένα, αν έχεις την έκδοση 2009, τα διόρθωσαν αλλά και πάλι αλλού βγάζει τσιμπημένες τιμές και αλλού... αφόρτιστες δοκούς τελείως!!! Στις περιπτώσεις που έχεις τοιχίο, το φορτίο που αντιστοιχεί στο τοιχίο που πηγαίνει? Στις δοκούς όχι, στο ίδιο το τοιχίο όχι... Ψάξε, ψάξε δε θα το βρείς!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.