Μετάβαση στο περιεχόμενο

Strad 4m-Vk


mkalliou

Recommended Posts

Φαίνεται τελικά ότι και η 4Μ περνά στην αντεπίθεση...

 

Μόλις μπήκα στο http://www.strad.gr και έχει ανακοίνωση με σχετικό pdf ότι το Strad πλέον έχει την υπολογιστική μηχανή του Cubus(!). Μάλιστα στην τιμή της απλής αναβάθμισης δίνουν και τους ΕΚ.

Link to comment
Share on other sites

Η 4Μ-VK Ε.Π.Ε. ανήκει στην 4Μ Α.Ε. κατά 100% πλέον , και το STRAD είναι ιδιοκτησία της 4Μ-VK. Ο Βαδαλούκας και ο Παπαχρηστίδης ίδρυσαν δική τους εταιρία την 3DR και πλέον έχουν το 3dr.strad με τον παλιό γνωστό κώδικα. Η 4Μ για εκσυγχρονισμό της μηχανής υπολογισμών του STRAD , ενόψει και της υποχρεωτικής εφαρμογής των Ευρωκωδίκων, τη διασφάλιση της ποιότητας, της σταθερότητας και της αξιοπιστίας της υπολογιστικής μηχανής STRAD προχώρησε σε ένα μεγάλο άλμα, υιοθετώντας μιά μηχανή υπολογισμών αδιαμφισβήτητου κύρους και αξιοπιστίας, που εισάγει τους χρήστες του STRAD σε μιά νέα εποχή. Η μηχανή υπολογισμών Cubus (Static/Cedrus/Fagus) δεν χρειάζεται συστάσεις, ενώ το ζήτημα του κόστους λύθηκε σε συνεργασία της 4Μ με την Cubus (Ελβετίας και Ελλάδας). Ετσι, δίνεται σήμερα η δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του STRAD να αποκτήσουν την νέα γενιά STRAD-Ευρωκώδικες, μόνο με την απλή τιμή αναβάθμισης στους Ευρωκώδικες.

Link to comment
Share on other sites

Εννοώντας υπολογιστική μηχανή εννοούμε μόνο την ανάλυση ή και τη διαστασιολόγηση; Δηλαδή είναι σαν να έχεις το statik; Όλος ο πυρήνας ανάλυσης-διαστασιολόγησης και το περιβάλλον του strad; Μάλλον θα πρέπει να μας εξηγήσουν και στην επίσημη σελίδα της εταιρίας. Το μονοσέλιδο που μας έστειλαν δεν εξηγεί πολλά. Το κόστος συντήρησης θα πάει με δεδομένα strad ή statik;

Link to comment
Share on other sites

Εμένα τηλεφωνικώς μου είπαν χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί το ποσό ακόμα, γύρω στα 2.000Ε για να πάρεις το νέο πακέτο με την μηχανή του cubus...Τώρα για το interface μου είπαν θα παραμείνει του strad...με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Σύντομα μου είπαν θα στείλουν και e-mail με τις τιμές σε όλους τους συνδρομητές. Για να δούμε...

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι σώζεται η αξιοπιστία με τίποτα και των μεν και των δε!

Ας δούμε πρώτα πως θα κινηθεί στην αγορά και βλέπουμε...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.