Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Strad 4m-Vk


mkalliou

Recommended Posts

τωρα ειναι αργα. το εχω πληρωσει εδω και χρονια..και οι εποχες δεν ειναι για να ξαναπληρωνω ουτε να ξαναμαθαινω νεα. εχεις κανεις αποψη για το θεμα?

Link to comment
Share on other sites

Δες αυτό μήπως σε βοηθήσει:

 

http://www.3dr.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=794

 

Κατα τα άλλα και εγώ από την απόψη του λογισμικού είμαι στην ίδια κατάσταση με τον kostavro.

Link to comment
Share on other sites

τα εχω δει. δυστυχως εκει κυριως που εχω τα υποστηλωματα του ανελκυστηρα βγαζει κατι 17φ16 κατω(με πλατος δοκου 0,50 που το θεωρω ηδη μεγαλο) που ειναι παραλογο σε τετραοροφη οικοδομη με μικρο σχετικα εμβαδον οροφου. και δεν εχω προβλημα με την πλακα της κοιτοστρωσης (0,60μ) το περιεργο ειναι οτι μου βγαινει σε τριτη διαδοχικη μελετη τον τελευταιο χρονο και με ανησυχει. και το κυριοτερο δεν ξερω τι να κανω. και δυστυχως δεν εχω βρει βοηθεια ουτε τηλεφωνικα (υποστηριξη)

Link to comment
Share on other sites

Σε παλαιότερη ερώτηση προς την υποστήριξη, η απάντηση ήταν η εξής: Εφαρμόζεται στην περιοχή του πηρήνα ένα ενιαίο πέδιλο (εύκαμπτο), στις παρειές του οποίου υπάρχουν ελέυθεροι κόμβοι ώστε να συνδεθεί το κέντρο βάρους του πεδίλου με τις συντρέχουσες πεδιλοδοκούς. 

Link to comment
Share on other sites

εγω που μιλησα μου ειπαν οτι αν ακολουθησω τα παραδειγματα δε θα εχω προβλημα. αλλιως πρεπει να πληρωσω για να εχω υποστηριξη και να το δουν οι ιδιοι και καπως ετσι με οδηγουν εκει. βεβαια δε ξερω τι μαγικο θα κανουν και θα το αλλαξουν. πολυ φοβαμαι οτι αφου πληρωσω και το ελεγξουν θα μου πουν να το αγνοησω στο τελος ετσι απλα..

Link to comment
Share on other sites

Μιλωντας με συναδελφο που ειχε αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα παλαιοτερα μου ανεφερε οτι πρεπει να αυξησω κατα πολυ το υψος της διατομης της πεδιλοδοκου (αρκετα παραπανω απο τους 2 ποντους που αναφερει το strad) ασχετα αν στην πραξη θα εχουν υψος οσο η πλακα. Αυτη η παρατηρηση με βοηθησε να βγαλω πιο λογικα αποτελεσματα. βεβαια κατα ποσο εχει λογικη στο προγραμμα δε γνωριζω.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις γενική κοιτόστρωση? Τότε γιατί δεν αυξάνεις το πλάτος των πεδιλοδοκών? Ούτως ή άλλως μόνο ο οπλισμός θα αλλάξει. Εγώ έτσι το αντιμετώπιζα σε περίπτωση γενικής κοιτόστρωσης....(και με ύψος 2εκ. πάνω από το ύψος πλάκας). Έτσι είχα "λογικά σίδερα"....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.