Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Στα 100.000 δολάρια αναμένεται το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple


Engineer

Recommended Posts

Ο αμερικανικός κολοσσός παραμένει πιστός στην τιμολογιακή του πολιτική και ετοιμάζεται να προσφέρει το νέο του δημιούργημα σε τιμή αρκετά πιο αυξημένη από τον ανταγωνισμό.

Άπιαστο όνειρο φαίνεται ότι θα παραμείνει για την πλειοψηφία των καταναλωτών το αυτοκίνητο το οποίο σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά η Apple.

O αμερικανικός κολοσσός, ο οποίος έχει γίνει γνωστός τόσο για τα μοναδικής αισθητικής και τεχνολογίας προϊόντα που προσφέρει, όσο όμως και για τις ακριβές -και πάνω από την κανονική αξία- τιμές που επιλέγει να πουλήσει τις δημιουργίες του.

220412112239_apple-2-750x430.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες προέρχονται από το εξαιρετικά αξιόπιστο LeaksApplePro, τίποτα όμως δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει καν επισήμως το τελικό σχέδιο του αυτοκινήτου.

220412112241_apple-3-750x430.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο αναμένεται να είναι έτοιμο εντός του 2025, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του, ενώ στην αγορά είναι πιθανό να γίνει διαθέσιμο το 2026.

Η Apple πάντως επιθυμεί να «τρέξει» τους χρόνους, αφού οι πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο γνωρίζουν μεγάλη άνοδο.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.