Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Συγκροτήθηκε η συντονιστική επιτροπή για την εφαρμογή του BIM στην Ελλάδα


Engineer

Recommended Posts

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή συγκροτήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Εργασίας- «Working Level Steering Committee (WLSC)» για τον εκπόνηση του έργου «Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδίου και Οδικού Χάρτη για την εφαρμογή του ΒΙΜ στην Ελλάδα», αναφέρει το ecopress.gr.

Η Συντονιστική Επιτροπή Εργασίας αποτελείται από τους:

- Μιλένα Κόντου, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και Συντονίστρια της Επιτροπής και κ. Ιωάννη Κανελλόπουλο, Συντονιστή της Ομάδας Διαχείρισης Έργου του εν λόγω έργου ως αναπληρωματικό μέλος.

- Εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αναπληρωματικό μέλος, όταν ορισθούν, - Αναστασία Αλεξανδροπούλου, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και κ. Στυλιανό Τσέργα, ως αναπληρωματικό μέλος.

- Αθανάσιο Γούλο, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Αλεξάνδρα Καράβα, ως αναπληρωματικό μέλος. - Κωνσταντίνο Χαροκόπο, ως εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού της ΠτΚ και Ασπασία Χατζηπασχάλη, ως αναπληρωματικό μέλος,

- Δέσποινα Ανδρουλάκη, ως εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και Άννα Αναγνωστάκη, ως αναπληρωματικό μέλος.

- Ευάγγελο Σαπουντζάκη, ως εκπρόσωπο του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και Νικόλαο Λαγαρό, ως αναπληρωματικό μέλος,

- Χρίστο Πυργίδη, ως εκπρόσωπο της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΟ) και Κωνσταντίνο Κατάκαλο, ως αναπληρωματικό μέλος,

- Ιωάννη Λαδόπουλο, ως εκπρόσωπο των Μελετητικών Οργανώσεων (ΣΕΓΜ) και Ελευθέριο Διγώνη, ως αναπληρωματικό μέλος, - Δημοσθένη Τουλιάτο, ως εκπρόσωπο των Εργοληπτικών Οργανώσεων (ΣΑΤΕ) και Εμμανουήλ Μπόγρη, ως αναπληρωματικό μέλος.

- Μιχαήλ Δακτυλίδη, ως εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλ. Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ) και Αντώνιο Πανά, ως αναπληρωματικό μέλος.

Σύμφωνα με την απόφαση «η Συντονιστική Επιτροπή Εργασίας αναμένεται να απασχολείται τακτικά, μία φορά ανά δίμηνο, καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του Έργου και εκτάκτως, όποτε κριθεί αναγκαίο, μετά από πρόσκληση του Συντονιστή της.

Το ανωτέρω έργο της Επιτροπής θα παρέχεται άνευ αμοιβής, εντός του κανονικού ωραρίου εργασίας των συμμετεχόντων εκπροσώπων, στα γραφεία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγος) ή μέσω τηλεδιασκέψεων.

Η θητεία της Επιτροπής λήγει με την ολοκλήρωση του έργου «Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδίου και Οδικού Χάρτη για την εφαρμογή του ΒΙΜ στην Ελλάδα».


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.