Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεφλούδισμα τοίχου


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά ,ελπίζω να είμαι στο σωστό τομέα του φόρουμ,όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτω ήρθε συνεργείο και έβαψε το καλοκαίρι όλο το σπίτι μέσα έξω,  και στο συγκεκριμένο σημείο μου προκαλεί το ξεφλούδισμα του τοίχου,και είναι μάλλον από υγρασία..Επίσης η μέσα πλευρά του τοίχου δεν έχει τίποτα ,όπως επίσης και ακριβώς κάτω απτα μάρμαρα είναι κομπλέ.Να επισημάνω πως το σπίτι είναι πάνω στη θάλασσα,αφού το ξαναπέρασα στόκο,το αστάρωσα,το ξαναέβαψα και ξανά τα ίδια.Ξέρει κανείς τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση και πως να το επισκευάσω το σημείο μια και καλή ; 

 

 

IMG_0281.JPEG

IMG_0282.JPEG

IMG_0286.JPEG

IMG_0284.JPEG

IMG_0285.JPEG

IMG_0287.JPEG

IMG_0288.JPEG

Link to comment
Share on other sites

6 ώρες πριν, astrah said:

Θα πρέπει να ξεκινήσεις από τα 2 σπασμένα πλακάκια που είναι πιθανό να εισέρχεται νερό...

Τα έχω στοκάρει και τα έχω βάψει και τα σοβατεπί αλλά και από κάτω από όλα τα μάρμαρα.και γω έτσι νόμιζα στην αρχή αλλά στο σημείο εκείνο από την άλλη πλευρά δεν έχει πλακάκια και όλα τα πλακάκια είναι κομπλέ δεν έχει σπάσει τπτ 

Link to comment
Share on other sites

Τα περισσότερα σπίτια έτσι είναι. Κάπου πρέπει να βγει η υγρασία. Άστο έτσι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στη ζωη. Ακόμα και μηχανικοί ειδικοί στα σπίτια τους έτσι είναι γιατί ξέρουν ότι θέλει πολύ κόπο να γίνει σωστά η δουλειά να μην έχεις τέτοια θέματα. 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, από τις φωτογραφίες που παραθέτετε, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα εισχώρησης υγρασίας στο ύψος του δαπέδου από πίσω. Επίσης τα μάρμαρα δεν φαίνεται να έχουν νεροσταλάκτη ώστε να απομακρύνονται τα νερά που στάζουν από αυτά χωρίς να "γλύφουν" το στηθαίο. Σε 1η φάση μπορείτε να επέμβετε με τροχό προς διάνοιξη νεροσταλάκτη στα μάρμαρα, ενώ επίσης φωνάξτε κάποιο μονωτή ώστε να προβείτε σε μόνωση είτε αδιαβροχοποίση του δαπέδου πίσω από το στηθαίο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.