Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γεωγραφικός εντοπισμός ακινήτου στην ηλεκτρονική ταυτότητα


Recommended Posts

Καλημέρα, ξέρει κανείς τι γίνεται με το μήνυμα που εμφανίζεται στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων όταν πάμε για οριστική καταχώριση ιδιοκτησίας?

το μνμ είναι το εξής: "η υπ'αρ. ..........δήλωση αυθαιρέτου που δηλώσατε δεν αντιστοιχεί σε ενεργή δήλωση".

αυτό μόνο φυσικά όταν έχουμε δηλώση ως πράξη ρύθμιση με τον 4495/2017

το τεε προς το παρόν υποστηρίζει οτι συνδέεται με τον γεωχωρικό εντοπισμό. δηλαδή η ταυτότητα προσπαθεί να βρεί τουλάχιστον ένα κοινό σημείο με τον γεωχωρικό που έχουμε δώσει στην δήλωση του 4495.

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Λογικά θα πρέπει ο εντοπισμός που γίνεται στην ταυτότητα να έχει κοινό τόπο με τον εντοπισμό της δήλωσης αυθαιρέτου. Σε πρώτη φάση δες τον εντοπισμό στη δήλωση, μήπως κάτι πήγε λάθος εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Το ΤΕΕ μας λέει οτι πρέπει τουλάχιστον ένα σημείο να συμπίπτει στις συντεταγμένες πράγμα λίγο δύσκολο  ιδίως αν η διαδικασία γίνεται και απο διαφορετικούς μηχανικούς.  Ένας να έχει κάνει το αυθαίρεο και άλλος την ΗΤΚ

Link to comment
Share on other sites

Εικάζω ότι αυτό που εννοεί το ΤΕΕ είναι να υπάρχει ένα τουλάχιστον σημείο των δυο περιγραμμάτων που να πέφτει μέσα στο άλλο (τομή των δυο) και όχι κάποιο σημείο με συντεταγμένες να ταυτίζεται με κάποιο άλλο σημείο. Είδες τα στοιχεία του ακινήτου της δήλωσης; Είναι όλα σωστά;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

dralexis Μήπως βγαλατε ακρη τι εφταιγε με αυτο το μηνυμα λαθους;

Διοτι το ιδιο αντιμετωπιζω και εγω.

Ευχαριστω 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα, αυτο που έκανα ειναι ... πήρα τις συνεταγμενες που είχα από την δήλωση αυθαιρέτου, και ξαναέκανα τον εντοπισμό στην ΗΤΚ βάση αυτών δηλαδή με το "ποντίκι" έφαγα αρκετή ώρα ώστε να φέρω στο τρίτο δεκαδικό  ένα ένα τα σημεία που είχα δηλώσει .   Ευτυχώς ήταν ορθογώνιο το οικόπεδο και η΄ταν μόνο τέσσερα. Υπομονή. 

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω δεν υπάρχει κανένας λόγος για 3 δεκαδικά ακρίβεια... το ΕΓΣΑ είναι σε μέτρα. Κανονικά για απλό εντοπισμό ακινήτου τα δεκαδικά είναι περιττά εντελώς...

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, δηλαδή δεν πρέπει απλά να υπάρχει κοινός τόπος των δύο εντοπισμών?...Πρέπει οι κορυφές να συμπίπτουν? Και σε ένα γεωτεμάχιο με καμια 20αριά κορυφές θα κάνουμε καμια μερα να δηλώσουμε τον γεωχωρικό εντοπισμό?...:-D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.