Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εξοικονομώ 2021 & Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίων


Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33)

Καλησπέρα. 

μου έχουν ζητήσει ΗΤΚ λόγω ένταξης ακινήτου στο εξοικονομώ (διαμέρισμα οριζόντια ιδιοκτησίας  ~ 60τ.μ.). θέλω να ρωτήσω το πρόγραμμα καλύπτει το έξοδο για την έκδοση ΗΤΚ το οποίο θα πρέπει να συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικού μηχανικού που θα εκδώσω? πρέπει να έχω συγκεκριμένη αμοιβή?

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@anavatis

https://exoikonomo2021.gov.gr/odegos

εδώ θα βρεις τον οδηγό (αναφέρει υπολογισμό αμοιβής), αλλά και τα απαιτούμενα παραστατικά, τρόπο πληρωμής κλπ. που πρέπει να γίνουν σωστά για να πάρει ο ωφελούμενος τουλάχιστο το επιδοτούμενο μέρος από τα χρήματα που θα σου προπληρώσει για την έκδοση της ΗΤΚ.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι καλημέρα. Τα ερωτήματα παραμένουν αρκετά και η προθεσμία τικ τακ τικ τακ σε λίγες μέρες φτάνει. Υπάρχουν ακόμα πολλές πολεοδομίες φαντάσματα που και οι παλιές υπηρεσίες που είχαν ως τώρα αρμοδιότητα δηλώνουν πλέον αναρμόδιες και οι δήμοι που ανέλαβαν δεν έχουν ακόμα στελεχώσει υπηρεσίες δόμησης και δεν δίνουν σχέδια. 

Το ερώτημα ή καλύτερα ο φόβος που μας δημιουργήθηκε λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας και ελπίζω κάποιος συνάδελφος να μπορεί να μας τον διαλύσει είναι το εξής:

Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που ανεβαίνουν και με κωδικούς τεχνικής εταιρείας, οι ΗΤΚ ανεβαίνουν στο σύστημα μόνο με κωδικούς μηχανικού. Στα Εξοικονομώ που η εταιρεία μας έχει αναλάβει, οι ΗΚΤ θα εκδοθούν από μισθωτό στην εταιρεία συνάδελφο πολιτικό μηχανικό. Οι ΑΠΥ θα είναι προφανώς της εταιρείας και θα συμφωνούν με τις πληρωμές από τους ωφελούμενους. Υπάρχει περίπτωση το Εξοικονομώ να κολλήσει και να μην γίνεται στο τέλος πληρωμή του ωφελούμενου για την ΗΤΚ, καθώς το όνομα του μηχανικού στην ΗΤΚ θα είναι προφανώς αλλο απο αυτό (της εταιρείας) στην ΑΠΥ? Υποθέτω ότι έστω με μια υπεύθυνη δήλωση το θέμα θα ξεκολλήσει, ρωτάω όμως αν κάποιος εχει εικόνα γιατί προς το παρόν τα παιδιά στο helpdesk δηλώνουν ότι μάλλον υπάρχει πρόβλημα και ζητούν email το οποίο σαφώς και έχει γίνει, όμως μάλλον θα απαντηθεί μετα το τέλος της προθεσμίας.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς τα δεχτήκαμε..είπα και γω δεν θα βγάλει πρόβλημα;! Γίνεται να δώσαν ίδιο κλειδί σε άλλη ταυτότητα;;

11.JPG

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι καλημέρα. Σε αίτηση που διαχειρίζομαι εγώ ως σύμβουλος έργου, έχει κάνει την ηλεκτρονική ταυτότητα άλλος συνάδελφος και στον αριθμό παροχής ρεύματος έχει βάλει εκτός από τα 9 πρώτα ψηφία, όλο τον αριθμό με την παύλα μετά τα 9 ψηφία κτλ. Αν την υποβάλλω έτσι θα υπάρχει πρόβλημα λόγω ασυμφωνίας με την παροχή που έχω καταχωρήσει στην αίτηση; Είναι στοιχείο που ελέγχεται αυτόματα; Γνωρίζετε;

Link to comment
Share on other sites

Υπαγωγή με εξ' ολοκλήρου αφθαίρετη κατοικία. 

Τμήμα Α=40 τ.μ. προ 1975 Φ.Κ.1 & 

Τμήμα Β=70 τ.μ. προ 2003 Φ.Κ.2

Τι παλαιότητα θα «καταλάβει» το πληροφοριακό σύστημα; 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.