Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών για τα σημεία ανεφοδιασμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) σε τροχοφόρα οχήματα σε «Πρατήρια Παροχής Καυσίμων και Ενέργειας»


GTnews

Recommended Posts

Για πρώτη φορά θεσπίζονται στη χώρα οι προϋποθέσεις, οι τεχνικές  προδιαγραφές και η διαδικασία έκδοσης άδειας λειτουργίας για την  εγκατάσταση και λειτουργία αμιγών ή μικτών πρατηρίων LNG ή/και  L-CNG, δημόσιας ή ιδιωτικής χρήσεως για την τροφοδοσία οχημάτων. Στην Απόφαση προβλέπονται οι όροι για την ίδρυση και λειτουργία εγκαταστάσεων των αμιγών ή μικτών πρατηρίων LNG και L-CNG, δημόσιας ή ιδιωτικής χρήσεως, χωρητικότητας μέχρι 50 τόνων, με σκοπό τον ανεφοδιασμό των οχημάτων.

Συνοπτικά, καθορίζονται, μεταξύ άλλων:  

  • Oι όροι και οι προϋποθέσεις για την ασφαλή κατασκευή, λειτουργία, συντήρηση και επιθεώρηση των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των αμιγών ή μικτών πρατηρίων LNG και L-CNG δημόσιας ή ιδιωτικής χρήσεως,
  • Oι τεχνικές προδιαγραφές των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των αμιγών ή μικτών πρατηρίων LNG και L-CNG δημόσιας ή ιδιωτικής χρήσεως,
  • Tο σύνολο των εγκαταστάσεων ενός αμιγούς ή μικτού πρατηρίου LNG και L-CNG δημόσιας ή ιδιωτικής χρήσεως,
  • Το σχετικό θεσμικό πλαίσιο διευρύνει τις δυνατότητες χρήσης του συγκεκριμένου τύπου καυσίμου, με δεδομένες τις εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας. 

View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.