Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ετοιμόρροπη αποθήκη σε διπλανό κτήμα


Labrouss

Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Καλησπέρα, αποστέλλω εδώ καθώς δεν γνωρίζω σε ποια κατηγορία να το βάλω στο Forum.

Σε γειτονικό κτήμα, υπάρχει μια αυθαίρετη κατασκευή (αποθήκη) από τσιμεντόλιθους που από τα χρόνια έχει πέσει σε διαφορά σημεία και κινδυνεύει με κατάρρευση. Είναι ανοιχτή και διαφορά φίδια και τρωκτικά βρίσκουν καταφύγιο εκεί. Επειδή είναι δίπλα μου και φοβάμαι μήπως και τα παιδιά πάνε εκεί έχω χάσει τον ύπνο μου. 

Τι να κάνω ; Που να απευθυνθώ για να κάνω μια καταγγελία  ; Πολεοδομία ; Δασαρχείο ; Δεν βρίσκεται άκρη με τον ιδιοκτήτη. 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Αν είσαι σε αστικό περιβάλλον, νομίζω είναι αρμοδιότητα του Δήμου. Απευθύνσου να κάνεις μια Αίτηση/όχληση (με αριθμό πρωτοκόλλου) για να καθαριστεί το μέρος. Αυτό ως πρώτο βήμα και ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να μεριμνήσει ώστε να μετάφερει την όχληση στον ιδιοκτήτη.

Πολεοδομία είναι για καταγγελία αυθαιρέτου. Το οποίο νομίζω δεν είναι αυτό που σε νοιάζει, αν κατάλαβα καλά, πλην όμως είναι ένα μέσο πίεσης... 

Γνώμη μου είναι πάντως, πάντα για λόγους καλής πίστεως (και μιλάω ως άνθρωπος και όχι ως μηχανικός) να εξαντλήσεις τα περιθώρια συννενόησης με τον ιδιοκτήτη 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.