Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

e-akinita.gr: Νέα πλατφόρμα ακινήτων από το σύλλογο μεσιτών Αττικής


Engineer

Recommended Posts

Σε ένα μεγάλο και πρωτοποριακό βήμα προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος Μεσιτών Ακινήτων Αθηνών Αττικής «ανεβάζοντας» την ιστοσελίδα e-akinita.gr στην οποία οι πολίτες μπορούν να βρουν κάθε είδους ακίνητο.

Η ιστοσελίδα έχει σύγχρονο lay-out και παρέχει πληροφορίες για περισσότερα από 80.000 ακίνητα σε όλη την Αττική. Βασικό πλεονέκτημα είναι πως όλες οι αγγελίες προέρχονται από εγκεκριμένα μεσιτικά γραφεία κάτι που εκμηδενίζει τους όποιους κινδύνους μπορεί να υπάρχουν για αγοραστές ή ενοικιαστές.

Ταυτόχρονα κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τη «Φόρμα Ζήτησης» ή την «Φόρμα Ανάθεσης Ακινήτου» και να διασφαλίσει πως το ακίνητό του θα βρεθεί στα σωστά επαγγελματικά χέρια.

«Ο Σύλλογος μας λειτουργεί πάντοτε με απόλυτο γνώμονα την ασφάλεια των συναλλαγών μεταξύ μεσιτών και πολιτών ή εταιρειών και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που προχωρήσαμε στη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. Περισσότεροι από 3.000 συνάδελφοι μεσίτες, ανεβάζουν τις αγγελίες τους προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανθρώπους που είτε αναζητούν ακίνητα για να επενδύσουν, είτε αγωνιούν για την εύρεση ενός σωστού ακινήτου για ενοικίαση», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Ακινήτων Αθηνών – Αττικής, Λευτέρης Ποταμιάνος.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.