Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΤΕΕ: Δυνατότητα υπαγωγής στην κατηγορία 5 για ακίνητα περιοχών που κηρύχθηκαν το 2021 σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης


Engineer

Recommended Posts

Σε σχετική ενημέρωση του το ΤΕΕ ανακοίνωσε πως προσαρμόστηκε το σύστημα δηλώσεων αυθαιρέτων στις διατάξεις του άρθρου 90 του ν. 4915/2022 και δίνεται πλέον η δυνατότητα υπαγωγής στην κατηγορία 5 του άρθρου 96 του ν. 4495/2017 σε ακίνητα περιοχών που κηρύχθηκαν το 2021 σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. 

Η ενεργοποίηση στο σύστημα υλοποιήθηκε σε επίπεδο Δήμου, αλλά η δυνατότητα ενδέχεται να αφορά μία περιοχή αυτού (Δημοτική ενότητα, Κοινότητα, Δημοτική κοινότητα), όπως αυτές καταγράφονται στον παρακάτω πίνακα.

Κηρύξεις 2021


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω προσπαθήσει να κάνω υποβολη αίτησης σύμφωνα με τις διατάξεις του 4915/2022 σε περιοχή που υπάρχει στον νέο πίνακα κυρήξεων 2021, αλλά μου βγάζει το μήνυμα " επιλογή Ακίνητα περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας εφαρμόζεται μόνο στους αντίστοιχους Δήμους". Έχει υποβάλει κάποιος αίτηση ένταξης με την διάταξη αυτή? Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.