Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

10ημερη προθεσμια υποβολης "εντύπων αντιρρήσεων..." και "προδηλων σφαλματων.."


dimitris GM

Recommended Posts

Θυμηθηκαν εναν νομο του 2010....για 10ημερη προθεσμια υποβολης "εγχαρτων αντιρρησεων..." και "προδηλων σφαλματων.."

Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 16 του Ν. 3889/10 και την απόφασή μας με αρ. πρωτ. 10846/26-02-2021 (ΑΔΑ: 6ΓΒΖΟΡ1Ι-ΕΡΙ) «Ανάρτηση δασικού χάρτη των δήμων Χίου, Ηρωικής Νήσου Ψαρών και Οινουσσών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και την πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του» είναι απαραίτητη η έντυπη αποστολή των αντιρρήσεων και των προδήλων σφαλμάτων εντός 10 ημερών από την λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, προκειμένου να ελεγχθούν και στη συνέχεια να διαβιβαστούν στις Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠΕΑ).

https://dasarxeio.com/2022/08/07/115816/

κι εδω https://dasarxeio.com/2022/08/04/115649/

κι εδω https://dasarxeio.com/2022/08/03/115518/

 

 https://dasarxeio.com/2022/08/07/115822/

με αυτο της Μαγνησιας...μπερδευτηκα ......

τι σημαινει να υπογραψουν πρωτοτυπα;;; Θελει και "γνησιο";;;

Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν υποβάλλει φυσικό φάκελο ότι θα πρέπει άμεσα να εκτυπώσουν και να υπογράψουν πρωτότυπα τις υποβληθείσες αντιρρήσεις τους και αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων και μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα αποστείλουν σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται, υποχρεωτικά, το όνομα του ενδιαφερομένου και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αντίρρησης/αίτησης διόρθωσης μέχρι τις 11 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη.

 

Γενικως ειπείν, παντού....

Edited by dimitris GM
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

να σημειωθει οτι,

τα μισα Δασαρχεια ανακοινωνουν ως εξης:

Ύστερα από τα ανωτέρω ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα πρέπει άμεσα να εκτυπώσουν τις υποβληθείσες εμπρόθεσμα αντιρρήσεις τους και τα εμπρόθεσμα υποβληθέντα αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων, μαζί με όλα τα επιπλέον δικαιολογητικά και να μας τα αποστείλουν σε κλειστό φάκελο, μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Η αποστολή μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών ή και με αυτοπρόσωπη παρουσία στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Δασών Λευκάδας."

Τα άλλα μισα προσθετουν και την δικη τους εκδοχη να υπογραψουν "πρωτοτυπα"

 "Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν υποβάλλει φυσικό φάκελο ότι θα πρέπει άμεσα να εκτυπώσουν και να υπογράψουν πρωτότυπα τις υποβληθείσες αντιρρήσεις τους και αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων και μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα αποστείλουν σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται, υποχρεωτικά, το όνομα του ενδιαφερομένου και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αντίρρησης/αίτησης διόρθωσης μέχρι τις 11 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη. "

Μια κατανοητή ανακοινωση δεν μπορουν να γραψουν....

...οι καταληκτικες προθεσμιες  τους μαραναν...

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.