Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κλήρωση για δύο (2) βιβλία του Α. Κωνσταντινίδη: Αντισεισμικά κτίρια από οπλισμένο σκυρόδεμα Τόμος Α'


Engineer

Recommended Posts

Η BuildingHow Earthquake Resistant Buildings προσφέρει δωρεάν στα μέλη του Michanikos.gr δύο (2) βιβλία από τον τόμο Α' και δύο (2) από τον τόμο Β' από τα βιβλία για τον δομικό σχεδιασμό και την μελέτη εφαρμογής του Απόστολου Κωνσταντινίδη. Η πρώτη κλήρωση αφορά τα δύο (2) βιβλία του τόμου Α΄.

Ο τόμος Α' Αντισεισμικά κτίρια από οπλισμένο σκυρόδεμα - Η τέχνη της κατασκευής και η μελέτη εφαρμογής (έκδοση .pdf) του Απόστολου Κωνσταντινίδη, μέσα από 300 έγχρωμες σελίδες μεγέθους Α4 αντιμετωπίζεται το αντικείμενο της κατασκευής και της μελέτης εφαρμογής σκελετού αντισεισμικών κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα, με πλήθος παραδειγμάτων, που αποδίδονται ρεαλιστικά σε περισσότερες από 150 εικόνες και κατασκευαστικά σχέδια.

Δείτε μια αναλυτική παρουσίαση του βιβλίου: https://www.buildinghow.com/el-gr/Προϊόντα/Βιβλία/Books-offer-el-GR

Συμμετοχές

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάνετε μια απάντηση (reply) στο παρόν θέμα.

Δηλώσεις συμμετοχών ως την Πέμπτη 01/09/2022 στις 17:00.

Όροι Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Michanikos.gr που έχουν συμπληρώσει την ειδικότητα στο προφίλ τους, εκτός από τον Διαχειριστή και τα μέλη που ανήκουν στην ομάδα: Ιδιώτης-Μη Μηχανικός.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μόνο μιας συμμετοχής. Οι άκυρες συμμετοχές θα διαγραφούν.

Η κλήρωση θα γίνει μεταξύ των Α/Α των απαντήσεων στο παρόν θέμα και οι νικητές θα επιλεγούν με το Google Random Number Generator: https://www.google.com/search?q=random+number


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 219
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.