Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οταν δεν υπαρχει € για εκταμιευση


Recommended Posts

Εννοείται πως λογαριασμός ΔΕΗ είχε ανέβει εξ αρχής στο σύστημα μαζί με την αίτηση και είναι μέσα στα επισυναφθέντα δικαιολογητικά.

Παρ' όλα αυτά ο ελεγκτής ζήτησε και νέο αντίγραφο μετά απο 54 ημέρες που του πήρε να ελέγξει τον φάκελο.

Τα λόγια είναι περιττά...

image.thumb.jpeg.d58d885eb2b4175462656662ee89847a.jpeg

Link to comment
Share on other sites

35 λεπτά πριν, Vasilios Gerasopoulos said:

 

Οι ελεγκτές είναι κακά αμοιβόμενοι ημιαπασχολούμενοι νέοι που πληρώνονται με το κομμάτι. Η εταιρεία που έχει αναλάβει την διεκπεραίωση του ελέγχου των αιτήσεων, τους έχει δώσει μια checklist σαν μπούσουλα και έτσι ζητάνε αυτά που ζητάνε και πάει η γραφειοκρατία σύννεφο.

Τον πρόσφατο λογαριασμό ρεύματος τον ζητάει το πρόγραμμα (σελ.4) :

https://exoikonomo2020.gov.gr/documents/10182/0/Οδηγίες+Πληρότητας+ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ+final+v1.pdf/dd139819-9bf6-4e05-b537-7889d903ef9c  

Μου έχει τύχει μάλιστα, επειδή στην αίτηση είχα ανεβάσει λογαριασμό ρεύματος του 2020, να μου ζητήσουν και του 2021 και του 2022.

Τώρα γιατί ζητάνε πρόσφατο λογαριασμό, μόνο αυτοί ξέρουν. .... 

Edited by nick_61
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι πλέον μιλάμε για φαιδρότητες. Πώς ορίζεται ο πρόσφατος λογαριασμός; Από τη στιγμή που μιλάμε για πρόγραμμα του 2020 ο λογαριασμός ρεύματος που ανέβηκε όταν έγινε η αίτηση είναι προφανώς του 2020. Γιατί πρέπει να ανέβει ΚΑΙ λογαριασμός του 2022; Απλώς παίζουν καθυστερήσεις μέχρι τέλους. No money no honey ...

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς όσοι ασχολούμαστε με το πρόγραμμα, ή έστω οι περισσότεροι, έχουμε βάλει μερικά αχρείαστα στην πραγματικότητα, αρχεία, μέσα στο πρόγραμμα του ανεβάσματος. Ένα από αυτά είναι και ο πρόσφατος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτό γίνεται μπας και καταφέρουμε να περάσουμε κάποια αίτηση χωρίς εκκρεμότητες, αλλά μάταια :-)

Εγώ όμως δεν τα έχω με τους αξιολογητές, αλλά με τις κεφαλές του κλάδου μας, που αφήνουν ολόκληρο τον κλάδο έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε αξιολογητή. Το πόσο χάλια νιώθω ως μηχανικός, που αναγκάζομαι να χάνω 1-2 εργατοώρες κάθε μέρα για την πάρτη του, δεν λέγεται.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.