Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ σε Windows 11


mech.eng

Recommended Posts

18 minutes ago, mech.eng said:

Όταν ξεκινάω το install , μου βγάζει error.

Κάνε δεξί κλικ στο .exe και τρέξτο ως διαχειριστής. Αν δεν πιάσει, από τις ιδιότητες βάλτο σε compatibility για Windows 10 ή 7.

Aν δεν δουλέψουν τα ως άνω, τα ξαναλέμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Στον νέο υπολογιστή (windows 11) αρχικά είχε εγκατασταθεί αλλά έβγαζε ακαταλαβίστικα οταν υπηρχαν λαθη. Μετα την διορθωση, στον πινάκα αποτελεσμάτων εβαζε περιεργα στοιχεια που δεν ειχα βαλει (π.χ φωτισμο και ασχετα στοιχεια θέρμανσης κλπ). Εκανα απεγκατάσταση και τωρα δεν με αφηνει να κανω εγκατάσταση ξανα! Το εκτελω σαν διαχειριστής και με συμβατότητα για windows 7 &8 και τίποτα

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-01-16 130437.jpg

Link to comment
Share on other sites

21 λεπτά πριν, K.CHRONOPOULOS said:

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα

Καλησπέρα, δεν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, με βάση την εικόνα που επισυνάπτεις φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το αρχείο εγκατάστασης. Κάνε μία επανεκκίνηση καλού κακού, κατέβασέ το ξανά και κλείσε το antivirus όταν κάνεις εκ νέου την εγκατάσταση όπου θα κάνεις δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής. Μετά θα κάνεις ότι είχα πει στον συν/φο ώστε το πρόγραμμα να μην σου βγάζει κουλά αποτελέσματα.

Edited by akis73
Link to comment
Share on other sites

Μαλιστα, και βγαζει το ιδιο! Εν τω μεταξυ μπηκα στον παλιο υπολογιστη και αντεγραψα τον φακελο ΤΕΕ στο program files και το ανοιγω απο εκει σαν διαχειριστης αλλα παλι δεν κανει σωστους υπολογισμους και το error message το βγαζει με ακαταλαβιστικα. Ισως χρειαζεται καποιο patch για τα windows 11

Link to comment
Share on other sites

Στις ρυθμίσεις της γλώσσας τι έχεις βάλει; Αν δεν είναι στα Ελληνικά δηλ. το κόμμα για διαχωρισμό δεκαδικών τότε λογικό να σου κάνει περίεργα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.