Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λειτουργία ανελκυστήρα


Recommended Posts

Γεια σας.

Θα ήθελα την βοήθεια των συναδέλφων, σχετικά με ένα πρόβλημα που υπάρχει στην πολυκατοικία που κατοικεί ο γιός μου και είναι το ότι όταν σταματάει στους ορόφους ο ανελκυστήρας, κάνει μεγάλο θόρυβο σαν κρότο. Ο θόρυβος αυτός, ειδικά τις νυκτερινές ώρες και νωρίς το πρωί, είναι ικανός να ξυπνήσει τους κατοίκους του ορόφου αλλά και των άλλων ορόφων πάνω και κάτω.

Σε επανειλημμένες ερωτήσεις του συντηρητή του ανελκυστήρα, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι αυτό στο συγκεκριμένο ανελυκυστήρα είναι κάτι το φυσιολογικό.

Δεν γνωρίζω εάν μπορεί κάποιος να ζητήσει την γνώμη και από άλλη εταιρία, όχι από αυτήν που έχει εγκαταστήσει τον ανελκυστήρα και τον συντηρεί, μήπως και προταθεί κάποια λύση. Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια αλλά οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν συμβιβαστεί με το να ακούνε το θόρυβο αυτόν, πράγμα που είναι κατά την γνώμη μου μη αποδεκτό.

Με δεδομένο ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τους ανελκυστήρες, τι θα προτείνατε για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού;

Σας ευχαριστώ όλους.

Edited by Ανδρέας Κωνσταντινου
Link to comment
Share on other sites

Καλέστε με δικά σας έξοδα κάποιον άλλο μηχανικό - συντηρητή για να το δει αν δεν δέχονται να πληρώσει η οικοδομή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.