Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Συσχέτιση παλαιού Α/Α με νέο για έκδοση πιστοποιητικού πυροπροστασίας


nrvk00

Recommended Posts

 

Σε μελέτη πυροπροστασίας με  που είχα καταθέσει τον Αύγουστο με Α/Α 123 έπεσαν παρατηρήσεις από το γραφείο πυρασφάλειας πριν λίγες μέρες. Ξαναμπήκα στο e-adeies και φόρτωσα ότι χρειαζόταν με καινούριο A/A. Μου ζήτησε ο πυροσβέστης να συσχετίσω τον καινούριο A/A με τον παλιό σε κάποιο πεδίο της πρώτης αίτησης το οποίο και δεν μπορώ να βρω για να μπορεί να συσχετίσει τους δύο φακέλους. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικο?

Edited by nrvk00
Link to comment
Share on other sites

Εφόσον υπήρξαν παρατηρήσεις η αρχική αίτηση πρέπει να έχει μεταβεί στην κατάσταση "σε μεταβολή" όπου στην ίδια αίτηση μπορείς να ανεβάσεις τις διορθώσεις που σου ζήτησαν και να την υποβάλεις ξανά.

Όταν εγκριθεί θα υποβάλεις καινούργια αίτηση για την έκδοση του πιστοποιητικού πυροπροστασίας όπου θα την συσχετίσεις  με την παλιά αίτηση καταχωρώντας τον Α/Α της στις εγκρίσεις φορέων. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.