Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

τακτοποίηση αποθήκης


MARIA_LOU

Recommended Posts

εντάξει έχουμε χρόνο.
Ανεβάστε τα σχέδια όταν μπορέσετε, σκέφτομαι μήπως ο χώρος φαίνεται μπαζωμένος κάτω από τον ημιυπαίθριο, εκεί που έγινε η αποθήκη.
Και φωτογραφίες, σωστά να ανεβάσετε μια, δυό φωτογραφίες να την δούμε αυτήν την αποθήκη. 

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, MARIA_LOU said:

...

επίσης θα ανεβάσω και μια φωτό του χώρου έξω από την αποθήκη μήπως βοηθήσει.

...

και να δούμε αποθήκη κ.λ.π., αν δεν σου πει η συμβολαιογράφος ότι με βάση τους τίτλους μπορείς να το αποκτήσεις δεν θα υπάρχει δυνατότητα απάντησης πέραν των υποθετικών σεναρίων.

Τώρα αν κάποιος μπορεί εγώ πάω πάσο ....... 

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τα σχέδια τα έχω αφήσει στο τεχνικό γραφείο σας ανεβάζω σε πρώτη φάση 2 φωτό.

Πάντως θυμάμαι ότι η σκάλα της φωτό_2 σίγουρα δεν εμφανίζεται στα σχέδια. Η μόνη σκάλα που φαίνεται είναι αυτή της φωτό 1.

Η αυλή του οικοπέδου έχει 2 εισόδους (παλιές καγκελόπορτες) η μία οδηγεί στην μεγάλη σκάλα που δεν φαίνεται στα σχέδια. Η άλλη καγκελόπορτα στην αυλή που οδηγεί στην άλλη σκάλα που δεν φαίνεται στα σχέδια. Και οι δύο καγκελόπορτες οδηγούν σε χώρους (αυλή και σκάλες) που ναι μεν λειτουργικά συνδέονται με το διαμέρισμα αλλά όπως έχω προαναφέρει, το γεγονός ότι ούτε στα πολεοδομικά ούτε στα συμβόλαια μνημονεύεται κάτι τέτοιο άρα έχουμε κατάληψη (εκ κατασκευής βέβαια) κοινοχρήστου χώρου. 

Πάντως και οι 2 μηχανικοί του τεχνικού γραφείου που πήγα (συνεργάτες είναι απλά έχουν άλλη γνώμη) μου είπαν ότι έγραψε ο κος Didonis, ότι είναι τελικά θέμα συμβολαιογράφου. Το θέμα είναι αν μπορώ να επικαλεστώ αυτό που έγραψε ο κος dimitris GM (και απ' ότι καταλαβαίνω είναι και η πρόταση του ενός μηχανικού) :  9. Για την υπαγωγή στον παρόντα των υπόλοιπων περιπτώσεων οριζόντιας ιδιοκτησίας [πλην των περιπτώσεων της παρ. 8], που αφορούν σε κατάληψη κοινόχρηστου χώρου ή αυθαιρεσίες επί κοινοχρήστων, απαιτείται η συναίνεση άνω του πενήντα (50) τοις εκατό των συνιδιοκτητών. Με το ίδιο ποσοστό συναίνεσης είναι δυνατή η αντίστοιχη τροποποίηση της πράξης σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας.

 

 

 

φωτο_1.png

φωτο_2.png

Edited by MARIA_LOU
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.