Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τρεις (3) Αγρ. & Τοπογράφους Μηχανικούς για παροχή υποστηρικτικών τεχνικών υπηρεσιών για τη λειτουργία του Κτηματολογίου


Engineer

Recommended Posts

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας έχοντας υπόψη προτίθεται να προβεί σε συμπλήρωση υπάρχουσας Ομάδας Εργασίας με τρεις (3) Διπλωματούχους  Αγρονόμους  &  Τοπογράφους  Μηχανικούς,  με  αντικείμενο την «Παροχή υποστηρικτικών τεχνικών υπηρεσιών του άρθρου 14, ν. 4821/2021, για τη λειτουργία του Κτηματολογίου».

Ειδικότερα, το αντικείμενο της Ομάδας Εργασίας είναι:

Εργασίες για την υποστήριξη της λειτουργίας του Κτηματολογίου: 

  1. Εργασίες ελέγχου και αποκατάστασης γεωμετρικών αστοχιών που εντοπίζονται στα κτηματολογικά διαγράμματα.
  2. Διαχείριση αιτημάτων επαναπροσδιορισμού της θέσης και των ορίων των γεωτεμαχίων στα κτηματολογικά διαγράμματα και υποστήριξη της διαδικασίας.
  3. Έλεγχος/επεξεργασία αιτήσεων καταχώρισης εγγραπτέων πράξεων με χωρική μεταβολή.
  4. Έλεγχος/επεξεργασία αιτήσεων διόρθωσης ορίων.
  5. Υποστήριξη των φορέων στην μετάπτωση των στοιχείων των διοικητικών πράξεων σε μορφή συμβατή με την κτηματολογική βάση, βάσει Τεχνικών Προδιαγραφών και έλεγχος των παραπάνω παραδοτέων προκειμένου να γίνει η καταχώριση της Διοικητικής Πράξης στην κτηματολογική βάση.
  6. Άλλες τεχνικές εργασίες για την κάλυψη των αναγκών του «Ελληνικό Κτηματολόγιο» («Ε.Κ.»), όπως υποστήριξη στη σύνταξη Τεχνικών Προδιαγραφών και Οδηγιών κ.α.

Τόπος απασχόλησης:

Τα Μέλη της ομάδας Εργασίας θα υλοποιήσουν το αντικείμενό της στα Γραφεία της Κεντρικής υπηρεσίας του «Ε.Κ.» στον Χολαργό Αττικής, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Χρόνος απασχόλησης: 

Η διάρκεια της Ομάδας Εργασίας θα είναι δώδεκα μήνες (12) με δυνατότητα παράτασης και το έργο της θα είναι αμειβόμενο.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα Αγρονόμου & Τοπογράφου Μηχανικού Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αναγνωρισμένος & ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
  • Εμπειρία, τουλάχιστον 5 ετών, συναφής με, εργασίες ενημέρωσης των κτηματολογικών διαγραμμάτων και εμπειρία σε εφαρμογές G.I.S. ή/και CAD.

Επιθυμητά Προσόντα:

  • Βασικές γνώσεις σε Microsoft

Η τελική επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, η οποία θα αποφασίσει κατόπιν εισήγησης του προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Έργων Επιστημονικών & Επαγγελματικών Θεμάτων.

Οι Διπλωματούχοι Αγρονόμοι & Τοπογράφοι Μηχανικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ομάδα Εργασίας, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική  αίτηση  συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] έως και 15/12/2022.

Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3291 252, τις εργάσιμες ημέρες, από 10:00 έως 17:00.

Δείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για συμμετοχή σε Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο «Παροχή υποστηρικτικών τεχνικών υπηρεσιών του άρθρου 14, ν. 4821/2021 για τη λειτουργία του Κτηματολογίου»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έντυπο αίτησης


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.