Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Κλήρωση για μια άδεια χρήσης του TopoWebMaps: Λογισμικό αξιοποίησης χαρτογραφικών δεδομένων στο AutoCAD


Engineer

Recommended Posts

Η Geonoesis προσφέρει δωρεάν στα μέλη του Michanikos.gr λογισμικό της TopoWebMaps (TWM), που εκμεταλεύτεται τα χαρτογραφικά δεδομένα του παγκόσμιου ιστού μέσα από το AutoCAD. Σε προηγούμενη κλήρωση είχε δοθεί μια άδεια χρήσης για το λογισμικό KtimaDGM.

Το TopoWebMaps (TWM), έκδοση 2, είναι ένα πρόγραμμα που διευκολύνει τη χρήση των ελεύθερων χαρτογραφικών δεδομένων του παγκόσμιου ιστού και μπορούν να αξιοποιηθούν στα πλαίσια τοπογραφικών / χαρτογραφικών εργασιών στο σχεδιαστικό περιβάλλον του AutoCAD. Εισάγει / εξάγει, οργανώνει και διαχειρίζεται τέτοια δεδομένα σε πλήθος προβολικών συστημάτων, διευκολύνει την επικοινωνία με άλλες εφαρμογές και μετασχηματίζει δεδομένα στο AutoCAD μεταξύ όλων των προβολικών συστημάτων του υποστηρίζει, ενώ από την έκδοση 2, παρέχει και δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει πάνω από 5.000 προβολικά συστήματα συμπεριλαμβανομένων των ΕΓΣΑ87, ΤΜ3 (Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Ζώνη), ED50, HATT σε Φ.Χ. της διανομής 1:100.000 της Γ.Υ.Σ. και σε τυχαία κέντρα προβολών όπως τα κέντρα 6'' του Υπ.Γε.

Η Geonoesis ως μέλος του δικτύου συνεργατών της Autodesk (Autodesk Developer Network) αναπτύσσει πιστοποιημένο λογισμικό για όλες τις εκδόσεις του Autocad και των αντίστοιχων κάθετων εφαρμογών.

Δείτε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος εδώ: http://www.geonoesis.gr/topowebmaps.html

Συμμετοχές

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάνετε μια απάντηση (reply) στο παρόν θέμα.

Δηλώσεις συμμετοχών ως την Παρασκευή 03/02/2023 στις 17:00.

Όροι Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Michanikos.gr που έχουν συμπληρώσει την ειδικότητα στο προφίλ τους, εκτός από τον Διαχειριστή και τα μέλη που ανήκουν στην ομάδα: Ιδιώτης-Μη Μηχανικός.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μόνο μιας συμμετοχής. Οι άκυρες συμμετοχές θα διαγραφούν.

Η κλήρωση θα γίνει μεταξύ των Α/Α των απαντήσεων στο παρόν θέμα και οι νικητές θα επιλεγούν με το Google Random Number Generator: https://www.google.com/search?q=random+number

geo-twm1.png


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 164
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.