Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Υπό κατάρρευση εξώστης σε ξενοδοχείο στη Συγγρού


COSTAS T

Recommended Posts

Απλά απουσία επίβλεψης! Και να υπήρχε άνω οπλισμός στα 12εκ. σε πλάκα 15άρα, τον πατάνε μετά οι καλουπιτζήδες και πέφτει στα 7εκ., δηλ σαν να ήταν η πλάκα 9άρα. Μόλις τοποθέτησαν το δορυφορικό πιάτο ... έγινε η ζημιά

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε υπόψη ότι κάτω από τον εξώστη υπήρχε η οροφή ενός έρκερ σε μικρή απόσταση της τάξης των 15-20 εκ. και μια διακοσμητική σχάρα αλουμινίου.

Αν η "κάθιση" του ανώτερου οπλισμού, όπως εύστοχα επισημαίνει ο συνάδελφος Εύνοστος, είναι κυρίως στο κεντρικό τμήμα και τα, σωστά τοποθετημένα, ακραία σίδερα διαβρώθηκαν πρώτα (όπως είναι και φυσικό), η αστοχία τους μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη αποκοπή του σκυροδέματος. Τα κεντρικά όμως σίδερα, που επίσης φυσιολογικά θα ήταν υγιή όντας σχεδόν στην κάτω ίνα, θα μπορούσαν να συγκρατήσουν ένα βάρος που δεν θα είχε πάρει και πολλή φόρα και έγερνε σε αργή κίνηση ...

Link to comment
Share on other sites

Για να μην αγχωνόμαστε, να ξέρουμε ότι το 99,999% των μπαλκονιών κατασκευής μέχρι τα 80΄ς, με πατημένα σίδερα είναι. Τώρα ποιά θα πέσουν...; Και ποιός θα την πληρώσει...!

Ας αφήσουμε την τύχη να αποφασίσει και ό,τι βγεί. Όπως σε όλα σ΄αυτή τη χώρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.