Jump to content
  • Revit - Μαθήματα BIM
d1m1tr1s

Άδεια αρτοποιείου

Recommended Posts

Ευχαριστώ! Πάντως κατέθεσα το ερωτηματολόγιο στην Δνση Ανάπτυξης και ενώ αρχικά μου ζήτησαν βεβαίωση καταλληλότητας από το Αγροτικής μετά αποφάσισαν να κάνουν ερώτημα στο αν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

υπαρχει ενα θεμα με αυτες τις βεβαιωσεις.

Εδω που μενω παλια εβγαζε το υγειας τετοιες βεβαιωσεις. Οταν τους ηρθε η διευκρινηση μεσω του εντυπου που σου ανεφερα, σταματησαν. Πιο παλια σε μερικες περιπτωσεις παιρναν και απο κτηνιατρικη λόγω του αυγου....

 

Ειναι μπερδεμα

παρολο που υπαρχει αναφορά σε αυτο το εντυπο το υπουργείο τα εχει μπλέξει οσο μπορουσε. Αντι να πει αυτο παει εκει ... εχει αρχισει τα εμπιπτει στο αρθρο ταδε που εκεινο εμπιπτει αλλου και δε συμμαζευεται... Ετσι δυσκολα βγαζεις ακρη...

 

Παντως νομιζω οτι η συγκεκριμενη περιπτωση είναι μαλλον ξεκαθαρο οτι παει αγροτικής αναπτυξης....

 

Αν καναν ερωτηση στο υπουργείο... φεξε Μαη μου να φας τριφύλλη....

 

Πες τους να ρωτησουν με τηλέφωνο σε αλλη Δ/νση αναπτυξης γιατί ουτε σε ενα χρόνο δε ξεμπερδέυεις...

Edited by ggeorge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η αποθήκη αλεύρων πρέπει να είναι ξεχωριστός χώρος με πόρτες ή μπορεί να είναι συνέχεια του ζυμωτηρίου-χώρου πώληση κτλ;

Share this post


Link to post
Share on other sites

ξεχωριστος...

μονο ο χώρος του ζυμωτηριου με τον κλιβανο και τον χωρο εκλιβανισης μπορει να είναι μαζί...

Edited by ggeorge
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

καλησπερα, ποιο ΦΕΚ αναφερεται στην αδεια λειτουργιας αρτοποιειου; ισχυει ακομα αυτο του 2007;

 

 

καποιος συναδελφος;

Edited by mkara

Share this post


Link to post
Share on other sites

καλησπερα, ποιο ΦΕΚ αναφερεται στην αδεια λειτουργιας αρτοποιειου; ισχυει ακομα αυτο του 2007;

 

 

καποιος συναδελφος;

 

Ναι κανονικά από όσο ξέρω..

Απλά τσέκαρε εξαρχής στο υγειονομικό τι ζητάνε γιατί είναι πολύ αυξημένες οι απαιτήσεις. Έχουν βάλει απαιτήσεις HACCP και διάφορα άλλα για τις απαιτήσεις του χώρου και είναι καλό εκτός από το να τα διαβάσεις στη νομοθεσία να στα επιβεβαιώσουν στο υγειονομικό, δείχνοντας τους μία κάτοψη του χώρου για να σου πουν ότι είναι οκ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

καλησπερα

Οπως τα λεει ο συναδελφος.

 

Haccp θελουν τα αρτοποιεία που εχουν πρωτη υλη πανω απο 1000 κιλα αλευρι τη μερα

Τα κατω απο 1000 δε θελουν πληρη εφαρμογη αλλα να τηρουνται τα αρχεια που προβλεπει το haccp και να εφαρμόζεται ο οδηγος υγιεινής (αν θυμαμαι καλα ο Νο2)

 

Τις διαστασεις τις καθορίζει η δ/νση αναπτυξης αλλα καλο είναι να δουν τα σχεδια και στο υγειονομικο.

Διαβασε τη νεα υγειονομική γιατι εχουμε αλλαγες. Πχ βρυση που να ανοιγει χωρις να βαλεις χερι κλπ...

Edited by ggeorge

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Διαβασε τη νεα υγειονομική γιατι εχουμε αλλαγες. Πχ βρυση που να ανοιγει χωρις να βαλεις χερι κλπ...

Γιώργο καλημέρα! Αυτό που το βρίσκω;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημερα

Η νεα υγειονομική διαταξη είναι η Αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967

 

ΦΕΚ 2718 Β / 8 οκτ 2012

 

Στο αρθρο 11 κατηγορία 1 (σελ 42353 πανω δεξια) το αναφερει. Οι χωροι που αναφερει διαφερουν γιατι εχουν δικη τους νομοθεσια τα αρτοποιεία, αλλα αν δεις στο τι περιλαμβανει η κατηγορια 1 θα δεις οτι εχει μεσα και τα αρτοποιεία. Επομενως χρειαζεται. Πλεον οπωσδηποτε μια βολτα απο το υγειονομικο χρειαζεται καθως εχουμε πολλες αλλαγες, μεχρι να τα μαθουμε καλα...

Edited by ggeorge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι ισχύει. Να είσαι καλά!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.