Μετάβαση στο περιεχόμενο

3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο TMM_CH -20-23 Μαρτίου 2023 - Ίδρυμα Ευγενίδου με δωρεάν είσοδο – ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση


GTnews

Recommended Posts

Το Διεθνές Συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο Ίδρυμα Ευγενίδου και δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής. Το ευρύ κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την εναρκτήρια και καταληκτήρια συνεδρίαση και όλες τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης του Διεθνούς Συνεδρίου κατά τις τρεις ημέρες εργασιών με δωρεάν είσοδο στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης ως ακολούθως.

13 θεματικές Συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή 142 προσκεκλημένων, συνδέοντας την Επιστήμη και την Καινοτομία με τη Διαμόρφωση της Πολιτικής, τη Βιομηχανία και την Κοινωνία, με τη συμμετοχή εκπροσώπων διεθνών οργανισμών και συμβουλίων, επιστημονικών ενώσεων, της Βιομηχανίας, της Κατασκευής, της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, της Έρευνας, της Καινοτομίας και του Πολιτισμού.

Στις 13 Επιστημονικές Συνεδρίες παρουσιάζονται 163 επιστημονικές εργασίες, από 487 συγγραφείς από τις 5 ηπείρους, που επελέγησαν μετά από κρίση από την Διεθνή Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου, σε σύνολο 416 επιστημονικών εργασιών που υπεβλήθησαν (ποσοστό αποδοχής 39%)

Παρακολουθήστε την πρώτη και δεύτερη ημέρα του συνεδρίου εδώ

 

 

 


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.