Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταβολή επιδότησης επί πιστώση


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους ,

Είμαι εγκαταστάτης προμηθευτής  και διαβάζοντας το παρακάτω απόσπασμα από το ΦΕΚ 

6) Η επιχορήγηση καταβάλλεται: α) στον ωφελούμενο, σε περίπτωση όπου έχει εξοφλήσει την δαπάνη ή/και β) στους αναδόχους/προμηθευτές, σε περίπτωση παραστατικού επί πιστώσει. Ο ωφελούμενος ενημερώνεται από το ΔΕΔΔΗΕ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ώστε να δηλώσει ηλεκτρονικά τον αριθμό λογαριασμού του ή του αναδόχου/ προμηθευτή όπου επιθυμεί να καταβληθεί η επιχορήγηση. 7) Επικοινωνία με τον ωφελούμενο προκειμένου να υποβάλει εξουσιοδότηση ώστε να καταστεί δυνατή η καταβολή της επιχορήγησης προς τους αναδόχους/ προμηθευτές. 

Στην ουσία πρέπει ο πελάτης να βάλει τα στοιχεία του λογαριασμού μου στην πλατφόρμα ...μπάζει από παντού  έτσι όπως το κατανοώΤο έχει τρέξει κανείς?

Δεν  μοιάζει με τον τρόπο που πιστώνονται τα χρήματα μέσω εξοικονομώ

Σας ευχαριστώ 

Η

Link to comment
Share on other sites

Ο προβληματισμός σου έγκειται στο γεγονός ότι ο πελάτης θα δει τις λεπτομέρειες του επαγγελματικού σου λογαριασμού ή ότι μπορεί να κάνει λάθος στην καταχώρηση; 

Και στο εξοικονομώ ο πελάτης βλέπει το IBAN και την ονομασία του λογαριασμού του προμηθευτή. Επομένως νομίζω αυτό είναι το λιγότερο προβληματικό σημείο σε όλη την ιστορία (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.