Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γνωρίζει κανείς εάν οι έλεγχοι προσβασιμότητας θα συνεχιστούν;

• 4 weeks later...
Posted

Έχει ακουστεί ότι θα σταματήσουν; δεν γνωρίζω

Posted

Γίνονται πλέον έλεγχοι;

Εκτός από πέρυσι τον Ιούνιο που κληρώθηκα μία και μοναδική φορά, δεν μου έγινε άλλη κλήρωση!!!

Posted
Μόλις τώρα, gamvro said:

Γίνονται πλέον έλεγχοι;

Εκτός από πέρυσι τον Ιούνιο που κληρώθηκα μία και μοναδική φορά, δεν μου έτυχε άλλη κλήρωση!!!

Posted

Οι κληρώσεις έχουν παγώσει, εάν δεν κάνω λάθος από τον Νοέμβριο του 2023. Έχει αναρτηθεί το σχετικό εδώ:

https://www.michanikos.gr/index/articles/εργασιακά/ενημέρωση-για-αποζημιώσεις-ελέγχων-προσβασιμότητας-οκτωβρίου-και-νοεμβρίου-2023-r14613/

Έκτοτε δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση.

• Like 1
Posted

Κι εγώ είχα λάβει τέτοιο μήνυμα, αλλά δεν το συνέδεσα... και όντως έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία κλήρωση

• 7 months later...
Posted

Όπως σωστά αναφέρθηκε, δεν χρειάζεται να να εκδοθεί τιμολόγιο.
Για παρόμοιου είδους έσοδα και για τον τρόπο διαβίβασης στο myDATA απάντησα στο θέμα «Βοήθεια με το myDATA για μπλοκάκια».

• 8 months later...
Posted

Καλησπέρα σας

Εχετε ακούσει κάτι για το πρόγραμμα προσβασιμότητα κατ' οίκον.

Με παίρνουν από προχθές τηλέφωνα πελάτες γιατί χρειάζονται από εμάς τεχνικές οδηγίες και τεχνικές εκθέσεις.

Θα πληρωθούμε λένε από το πρόγραμμα (Αυτό καλό δεν το λες!)

Μπήκα το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάπου σαφείς οδηγίες για το τι χρειάζεται να κάνει ο μηχανικός.  Θα πρέπει να εκδίδουμε και άδειες τύπου ΕΕΜΚ ή ΆΡΘΡΟΥ 30???

Posted

@d.styl καλησπέρα, κατέβασε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το παρακάτω:

https://prosvasimotita.minscfa.gov.gr/to-programma/χρήσιμα-έγγραφα/

Εκεί μέσα τα γράφει όλα, θέλει μία τ.ε. προσβασιμότητας, κάτι υπ. δηλώσεις, βεβαίωση αρθ.30 και φωτογραφική τεκμηρίωση πριν και μετά. Γενικά όχι πολλά πράγματα.