Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προσομοίωση και επίλυση πολλών υπογείων


 
giorgosk

Recommended Posts

Το μη χείρον βέλτιστον... αφού δεν υπάρχουν πεπερασμένα, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας φορέας γραμμικών στοιχείων που να αναπαριστά όσο γίνεται πιστότερα την λειτουργία δίσκου.

Και ενώ για την λειτουργία πλάκας ξέρουμε (έχουμε διδαχθεί) το πως μπορούμε να την προσομοιώσουμε μέσω εσχάρας δοκών, η λειτουργία δίσκου προσομοιώνεται καλύτερα μέσω πλαισίων που φέρουν χιαστί διαγώνιους.

Τώρα το θέμα είναι τι δυνατότητες έχει το κάθε πρόγραμμα. Ας πούμε, το statics που ξέρω, έχει έτοιμο στοιχείο τοιχείου υπογείου με διαγωνίους που δουλεύει αρκετά καλά, αλλά είναι "αδιαφανές" στον χρήστη.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

προσωπικα σπαω το μεγαλο τοιχειο σε μικροτερα .χρησιμοποιω το space ii ως προγραμμα.και αναλογα με το ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το υψοσ καποιου κομματιου του τοιχειου του υπογειου που συνεχιζει και στουσ υπεργειους οροφους μπορει να πειραξω τη δυσκαμψια καποιου απο αυτα τα τμηματα με καποια μεθοδο που μου εχουν πει στο γραφειο.απλα ειμαι περιεργοσ να δω πως το αντιμετωπιζουν και αλλοι πιο εμπειροι συναδελφοι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.