Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Stereostatika


Directionless

Recommended Posts

Ξέρει κανείς πως εισάγουμε στο στερεοστατικά κυκλκά δοκάρια ή πως βάζουμε τα υποστηλώματα σε ενα ημικύκλιο που έχουμε εισάγει στο στερεοστατικα ως αρχείο dxf,dwg???

Link to comment
Share on other sites

alexara δεν το χω το stereostatika αλλα δεν μπορει να μη δεν εχει,προσπαθησε να βρεις στο menu πως φτιαχνεις user defined διατομη....

 

σε ημικυκλιο κυκλικο δοκαρι,περγολα ειναι?,τυχερος ο μπεντατζης που θα το καλουπωσει...

Link to comment
Share on other sites

το μόνο που έχει το πρόγραμμα έιναι να δίνεις γωνία και έτσι σου κάνει κυκλικά.αλλα έιναι πολύ αόριστα.Δεν έιναι πέργκολα.κανονικό δοκάρι έιναι .το κτιριο έχει την μία πλευρά κυκλική.

Link to comment
Share on other sites

Τοτε αφου ειναι κανονικο δοκαρι γιατι κυκλικη διατομη?Εκει θα εχεις και τοιχεια και πλακες.Το "κυκλικο" αρχιτεκτονικη ιστορια δεν ειναι?Ορθογωνικο θα ειναι το δοκαρι και ετσι θα το προσομοιωσεις και στο stereostatika.To "κυκλικο" αρχιτεκτονικο θα το δωσεις μετα εκει που θα φαινεται με καποιο γυψινο.

Δημιουργησε κανναβο με σημεια τομης στα σημεια του ημικυκλιου που θα βαλεις τα υποστυλωματα.

 

δες και εδω τι αντιμετωπιζεις

http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=8566

Link to comment
Share on other sites

δεν με κατάλαβες ή εγώ το διετύπωσα λάθος.το δοκάρι δεν έχει κυκλική διατομή .ορθογωνικής διατομής ειναι αλλά δημιουργεί τόξο σε κάτοψη απλά γυρίζει δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

Σορυ alexaras αυτο νομισα οτι ηθελες να κανεις.Δηλαδη στο stereostatika αν κανεις import ολο το τυπικο οροφο 3d dxf απο το autocad τις γραμμες δεν τις αναγνωριζει ως μελη για να δωσεις μετα διατομες κλπ..?

Link to comment
Share on other sites

δεν υπάρχει λόγος να ζητας σορρυ.εγώ δεν το διετύπωσα σωστά.όταν βαζω ένα έτοιμο σχεδιο απο autocad πχ,το δέχεται κανονικά και εμφανίζει όλες τισ καμπυλες κτλ, απλά μετά όταν πάω να δώσω διατομές κατα μήκος τοξου όλα καλά,το προβλημα έιναι οταν παω να βάλω τα δοκάρια δεν γίνεται να γινουν κυκλικά αλλά κομμάτι κομμάτι και κάθε κομμάτι το οπλίζει ξεχωριστά.

Link to comment
Share on other sites

αλλά κομμάτι κομμάτι και κάθε κομμάτι το οπλίζει ξεχωριστά.

 

Αυτο το κομματι-κομματι που λες ακολουθειται ετσι η γραμμή του τόξου κατα προσεγγιση?,αν ναι και η διαστασιολογηση ειναι ομοιομορφη απο κομματι σε κομματι αυτη ειναι η προσομοιωση που κανει και ειναι σωστο.Θα πρεπει να σου απαντησει και καποιος που εχει το stereostatika..

Link to comment
Share on other sites

ναι ακολουθείται.δηλαδή όπως μου το οπλίζει κάθε κομμάτι ξεχωριστά ειναι σωστό κατα την γνώμη σου???μετά εγω θα το θεωρώ σαν ενιαίο???όπως και να χει σευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεισ σου και που ασχολήθηκες

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.