Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Stereostatika


Directionless

Recommended Posts

Καλημέρα,

 

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : στο παράθυρο των ιδιοτήτων, στο section των θεμελιώσεων, ορισμένες επιλογές είναι αδύνατον να εμφανιστούν στην οθόνη. Ενώ δηλαδή βλέπω το βάθος θεμελίωσης (κάτω από την εμφανιζόμενη διατομή), δεν μπορώ να δω τα υπόλοιπα στοιχεία (π.χ. H/H' κλπ κλπ). Συμβαίνει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο ;

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και δύσκαμπτο έχω επιλέξει. Είναι γραφικής φύσεως το θέμα και προφανώς δεν το διευκρίνησα σωστά : εννοώ ότι τα βλέπω αλλά είναι σαν να κόβεται η γραμμή στη μέση (π.χ. βλέπω το Βάθος θεμελίωσης μισό ας πούμε, με αποτέλεσμα στο σημείο όπου συμπληρώνεις τιμή, να μην βλέπεις τι γράφεις !).

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, ευχαριστώ καταρχάς. Ναι, τους είχα πάρει τηλ. και μάλλον έπεσα σε κάποιον λιγότερο έμπειρο εκπρόσωπο (σήμερα μάλλον ήταν η τυχερή μου μέρα). Σε περίπτωση λοιπόν που παρουσιαστεί σε κάποιον, το πρόβλημα έχει να κάνει με τα dpi settings. Λόγω μεγάλης ανάλυσης το είχα στο large fonts (120 dpi). Η κατάλληλη, για το πρόγραμμα, ρύθμιση είναι τα 96 dpi.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.