Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Stereostatika


Directionless

Recommended Posts

Η αναγνώριση των στοιχείων. Όταν το Stereostatika στέλνει το μοντέλο στο ETABS, πολλές φορές το 2ο δεν "αντιλαμβάνεται" κάποια άκαμπτα στοιχεία (ή στοιχεία με εκκεντρότητα) π.χ. θεμελίωση και εκεί αρχίζει η παραζάλη και το παραλήρημα.

Link to comment
Share on other sites

και αν στη συνέχεια τα διορθώσεις στο etabs μετά κατά την επάνοδο στο StereoSTATIKA είναι όλα οκ?

αυτά τους τα έχεις αναφέρει?σκοπεύουν να βελτιώσουν τη συνεργασία?

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται από το πόσο καλά χειρίζεσαι το etabs ! Όχι, δεν επισήμανα κάτι γιατί σε μένα τουλάχιστον, παρουσιάστηκε σε περιπτώσεις όπου είτε τα στοιχεία θεμελίωσης φορτίζονται έκκεντρα, είτε οι δοκοί τέμνονται σε μη ορθή γωνία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Χαιρετιζω ολη την παρεα απο μηχανικους.

Εχω παρει την ελπαιδευτικη εκδοση ΣΤΕΡΕΟΣΤΑΤΙΚΑ αλλα δεν καταλαβαινω τι σημεια μιας μελετης σου επιτρεπει να αλλαξεις.υπαρχει κανεις εμπειρος βιρτουοζος:) του λογισμικου να μου το ξεδιαλυνει?π.χ. μπορεις να αλλαξεις τον οπλισμο η ειναι οτι βγαζει το προγραμμα?

 

Πριν δημοσιεύσω για ένα λογισμικό χρησιμοποιώ την Αναζήτηση

Ευχαριστώ, iovo.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μπορείς και πριν να αλλάξεις τους οπλισμούς (εννοώ πριν γίνει η αυτόματη όπλιση του κτιρίου). Αν πας στις παραμέτρους και με το tab - αφαιρέσεις κάποια διαμετρήματα οπλισμών. πχ. αν θέλεις να έχεις στις κολώνες σου Φ18 και άνω, πας στις παραμέτρους όπλισης επιλέγεις κολώνες και 'αφαιρείς' τα μικρότερα διαμετρήματα οπλισμών.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Καλημερα παιδια,ενδοιαφερομαι να αγορασω το stereostatika ,και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα και να μου πειτε τη γνωμη σας .Επειδη ασχολουμαι και με μεταλικα και με ενδοιαφερει να επιλυω την θεμελειωση με το stereostatika , μπορω να εισαγω μεμονομενα φορτια οπως ροπες και αξονικα φορτια και προς τις δυο κατευθυνσεις που θα προκυπτουν απο τις αντιδρασεις του μεταλικου φορεα που θα εχω επιλυσει με αλλο λογισμικο για μεταλικα στο stereostatika??Και δευτερον σε περιπτωση που το προγραμα μου δινει μια επιλυση θεμελειωσης στη συνεχεια εγω μπορω να αλλαξω τα γεωμετρικα χαρακτηριστικα της οπως για παραδειγμα να αυξησω η να μειωσω της διατομες της πεδιλοδοκου η τον οπλισμο της χωρις ομως περετερων αναλυση η δεν εχω τη δυνατοτητα τετοιου ειδος επεμβασης?Περιμενω την βοηθεια σας, ευχαριστω πολυ!!!!

 

Παρατήρηση: Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων.

Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, ilias

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια κανενας?..βοηθηστε λιγο γιατι πρεπει να αγορασω ενα λογισμικο για μπετα ελληνικο (και ομολογω οτι το το στερεοστατικα μου αρεσει και ειναι γρηγορο ,το λογισμικο που εχω κανει και μπετα αλλα θελω ενα γρηγορο και ελληνικο αλλα θα ηθελα να εχει και καποια standard ωστε να να με βοηθα και στα μεταλικα οσον αφορα στη θεμελειωση για τα μεταλικα, τα οποια δουλευω με αλλο προγραμα ) και θα ηθελα να ξερω αν αξιζει η αγορα..!!

 

θα το εκτιμουσα...;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.