LeftLane Posted March 27 Share Posted March 27 Καλησπερα, εχοντας δει την σχετική νομοθεσία, εχω μια μικρή αμφιβολία για την απαιτηση αλλαγης χρήσης χώρου ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ σε άλλο που να σχετιζεται με Παιδότοπο. Ενώ εχω αποκλείσει την περίπτωση να απαιτείται, μια συζήτηση με προιστάμενο της Πυροσβεστικής για άλλο θέμα Πυρασφάλειας με εβαλε σε σκεψεις! Μου ειπε οτι θα πρεπει να το αλλάξω σε ΥΓΕΙΑΣ& ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 🤔 αλλά δεν βλεπω κάτι σχετικό και το θεωρώ λάθος! Θα μιλήσω και με τον Δήμο αλλά θα ήθελα και την γνώμη συναδέλφων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θείος Δίκης Posted April 12 Share Posted April 12 (edited) @LeftLane Ο παιδότοπος, ξεκάθαρα, δεν είναι κατάστημα. Ανήκει —πράγματι— στην κατηγορία «υγεία και κοινωνική πρόνοια». Edited April 12 by Θείος Δίκης 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Posted April 13 Share Posted April 13 @LeftLane Φυσικά και θέλει αλλαγή χρήσης και θέλει και έλεγχο στατικών καθώς είναι Σ3 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeftLane Posted April 27 Author Share Posted April 27 (edited) OK , αυτο διαπίστωσα και γω απο την περεταίρω έρευνα... Είδα τα στατικά του κτιρίου, ειναι Σ2 και απαιτείται οντως Σ3 με την αλλαγή χρήσης...☹️ Edited April 27 by LeftLane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts