Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πρόγραμμα OΑΕΔ για νέους ελεύθερους επαγγελματίες - επιστήμονες (2009 & 2010)


Recommended Posts

Χαχα νομίζεις. Εγώ πρέπει να είμαι ο τελευταίος ;) 30/12/2009 και ναι ακόμα στο στάδιο επεξεργασίας.

 

30/12 αίτηση και εγω και ακόμη υπό επεξεργασία.Υπενθυμίζω το τηλ του ΟΑΕΔ 2109989145.Με κάποιον τρόπο πρέπει να πιέσουμε.

Μόλις πήρα τηλ.Η υπάλληλος με διαβεβαίωσε πως το πρόγραμμα τρέχει κανονικά.Και η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ.Οπότε θα έχουμε και ευνοικότερους όρους(;).Η τριμελής επιτροπή είναι μία για όλη την Ελλάδα και γι'αυτό καθυστερεί...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η τριμελής επιτροπή είναι μία για όλη την Ελλάδα και γι'αυτό καθυστερεί...

Και που περνάει τώρα, μα καλά είμαστε σοβαροί;

Πιάνει τις προτάσεις με γεωγραφικό κριτήριό και κάνει πισωγυρίσματα κάθε φορά που ξεφυτρώνει μία νέα σε μέρος που έχουν ήδη επισκεφτεί;

Για εξήγησε μου το λίγο rock'n'rolla, τι ακριβώς σου είπανε;

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν είπα στην υπάλληλο πως η αιτησή μου - όπως και πολλών συναδέλφων- καθυστερεί και θα ήθελα να μάθω πότε και εάν θα υπάρξει εξέλιξη.Μου είπε πως υπάρχει μία 3μελής επιτροπή -την ρώτησα γιατί μία?δε πήρα απάντηση-που έχει αναλάβει τον έλεγχο των αιτήσεων.Απ'ό,τι κατάλαβα η σειρά προτεραιότητας εξαρτάται από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης στο πρόγραμμα.

Και όσων οι αιτήσεις είναι ακόμη ύπο επεξεργασία θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω...

Οταν ζήτησα να μιλήσω με κάποιον ώστε να μου διευκρινήσει μέχρι πότε να περιμένω μου είπε πως κανείς δε μπορεί να μου πει ημερομηνία αλλά να μην ανησυχώ γιατί το πρόγραμμα τρέχει κανονικά...

Αυτά τα κατατοπιστικά:wink:

Link to comment
Share on other sites

Μου είπε πως υπάρχει μία 3μελής επιτροπή -...-που έχει αναλάβει τον έλεγχο των αιτήσεων.

Και βρίσκεται στο γραφείο στα κεντρικά, έτσι δεν είναι; Όχι ότι ταξιδεύει αυτή..Επομένως εκείνη αξιολογώντας τα στοιχεία στέλνει τους κατα τόπους υπαλ. του ΟΑΕΔ στους υποψηφίους που έχει προεγκρίνει. Έτσι δεν είναι; Κάποιος άλλος που έχει εγκριθεί να μας πει, αν υποθέτω σωστά;

Link to comment
Share on other sites

αυτό εξυπακούεται

 

η τριμελής επιτροπή δίνει την προέγκριση

την έγκριση την δίνει η επιτροπή που κάνει τον έλεγχο και είναι διαφορετική κατά τόπους

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μιλησα με οαεδ Λάρισας γιατί είμαι απο Τύρναβο και όσες φόρες προσπάθησα τηλεφωνικώς να επικοινονήσω με Αθήνα απέτυχα και μου είπαν όντως πως το πρόγραμμα τρέχει κανονικά απλά καθυστερεί λόγω ένταξης του στο εσπα οπως λέει και ο rock...έχω καταβάλει την αίτηση απο 10/12/09 και είναι υπό επεξεργασία ακόμη. Βέβαια τα αποτελέσματα απο το εσπα για την επιδότηση του 80% που έτρεχε ως πρόγραμμα μαζί με το δικό μας εχουν βγει τώρα γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση μόνο αυτοί ξέρουν. Ας ελπίσουμε να μη μαγειρεύουν πάλι τίποτα εις βάρος μας.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν δέχτηκα κι εγώ αιφνιδιαστικό έλεγχο (περιμένω τη πρώτη δόση), και όλα καλά.

Ήρθε πρωινή ώρα και μου λέει ο τύπος: κανονικά πρέπει να έρθουμε απόγευμα και κατόπιν συνεννοήσεως, απλά έτυχε να περνάω από δω και σκέφτηκα να τελειώνουμε.γι'αυτό να γράψω οτί πέρασα απογευματινή ώρα..

έλα πες την αλήθεια..μήπως για να πληρωθείς υπερωρία;..σκέφτηκα αλλά δεν το είπα.Φυσικά, απάντησα!

Link to comment
Share on other sites

Το πρόγραμμα του 2009 τρέχει ακόμη και για το 2010. Αν κατάλαβα καλά σε περίπτωση που πληρωθούν οι θέσεις σε μια περιοχή μπορεί να κλείσει το πρόγραμμα για τη συγκεκριμένη περιοχή. Τώρα πότε και πως μπορούν να πληρωθούν οι θέσεις σε μια περιοχή δε το γνωρίζω. Για την περιοχή της Θεσσαλίας πάντως και πιο συγκεκριμένα για τη Λάρισα που ενδιαφέρει εμένα και το ρώτησα μου είπαν ότι προς το παρόν τρέχει του 2009 και δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση με το αν θα κλείσει και πότε. Οπότε και δεν τίθεται λόγος για τον αν θα βγει σχετικό πρόγραμμα επιδοτήσεων για το 2010.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.