Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα OΑΕΔ για νέους ελεύθερους επαγγελματίες - επιστήμονες (2009 & 2010)


Recommended Posts

Με ειδοποιησαν απο την δημοτικη αστυνομια ( !!! ) οτι σημερα το απογευμα θα μου φερουν τους ελεγκτες για τον ελεγχο της προκαταβολης...

Αντε να δουμε πια με την ιστορια που μπλεξαμε..

 

Η Δημοτική αστυνομία τι σχέση έχει?? Έκοψες τιμολόγιο για την προκαταβολή??

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαλαρωστε παιδια, κακως το ειπα. Οι ελεγκτες οπως ειδα πριν λιγο ηταν γνωστοι ενος δημοτικου αστυνομικου εδω, και τους πηγε απο οσους επρεπε να ελεγξουν για να μην περπατουν.

Η εδρα του οαεδ ειναι σε αλλη πολη απο αυτη που μενω, για αυτο ολη αυτη η ιστορια.

 

Τωρα σε αναμονη της προκαταβολης..

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εγω ενα εχω να πω:δεν μαςφτανει τοσο αγχος στον καιρο που ζουμε που οι δουλειες ειναι λιγοστες και ποσο μαλιστα για τους νεους μηχανικους,μας φορτωνουν και με προσθετο αγχος μηπως κανουμε κατι και μας απορριψουν.Λες και εμεις δεν θελουμε να πετυχουμε....Μετα απο τον ελεγχο που εγινε σε μενα μεσα Δεκεμβριου εχθες πηρα τα χρηματα της προκαταβολης...και τωρα φοβαμαι μηπως ερθουν για ελεγχο και δεν ειμαι εκει και χασω και αυτα που πηρα...λες και εγω δεν τρεχω ολη μερα για να συντηρησω το γραφειο και μενα μαζι.Συγνωμη για την πολυλογια αλλα ηθελα να τα πω και ξερω οτι αρκετοι θα συμφωνουν μαζι μου...

Link to comment
Share on other sites

ele9 μην αγχώνεσαι τόσο. Βλέπω πως είσαι από Καρδίτσα. Το ίδιο κι εγώ. Προηγειται τηλεφώνημα πριν τον έλεγχο για ραντεβού. Και στους 2 ελέγχους έτσι έγινε. Τους εξήγησα πως δεν μπορώ να περιμένω στο γραφείο και μου είπαν πως εννοείται πως θα με πάρουν πριν έρθουν για να κανονίσουμε μια ώρα που να με βολεύει. Μέχρι τώρα δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα σε τίποτα. Εκτός βέβαια από την καθυστέρηση των χρημάτων που δεν ήταν δικό τους θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.