Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αμοιβή για βεβαίωση οικοδομησιμότητας


ApostolosK

Recommended Posts

Καλησπέρα!Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετική με το θέμα που συζητήθηκε παραπάνω.Αφορά στις αμοιβές που καταθέτει ένας μηχανικός στην πολεοδομία για να εκδώσει βεβαίωση οικοδομησιμότητας.Προκύπτουν μέσω της φόρμας του ΤΕΕ ή υπάρχουν ειδικές διατάξεις στις οποίες βασίζεται ο υπολογισμός τους? Προσβλέπω στη βοηθεια σας...Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Αν καταφέρνεις και πληρώνεσαι τέτοιες διαδικασίες ΕΥΓΕ!!!!! Μακάρι να μπορούσα και εγώ... Συνήθως αυτά πάνε δώρο με το τοπογραφικό. Ο πελάτης δεν ρωτάει καν αν κοστίζει κάτι αυτό..

Link to comment
Share on other sites

Άσχετα με το αν την πληρωθείς ή όχι δεν είναι απαραίτητο να κατατεθεί αμοιβή τοπογραφικού για την έκδοση βεβαίωσης οικοδομησιμότητας;

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε gmas βεβαίως και χρειάζεται απόδειξη αμοιβής τουλάχιστον σύμφωνα με τα δικιαιολογητικά που ζητά η πολεοδομία.Συνάδελφος με ενημέρωσε ότι σε εκδοση οικοδομησιμότητας του υπέδειξαν από την πολεοδομία διαφορετικό τρόπο υπολογισμού...

Link to comment
Share on other sites

αν googlaρεις τις λέξεις "βεβαίωση οικοδομησιμότητας" θα σε κατευθύνει άμεσα σε προηγούμενο θέμα (http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=2813), εντός του michanikos.gr.

πόσο μάλλον αν την αναζήτηση αυτή την κάνεις μέσω του forum..

 

καλημέρες!

 

υ.γ. όσο για το διαφορετικό τρόπο υπολογισμού που σου ανέφεραν, προσωπικά 1η φορά ακούω κάτι τέτοιο.. Στην αρμόδια πολεοδομία ρώτησες?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.