Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κατατακτήριες στο πολυτεχνείο σε "μεγάλη" ηλικία


στεφ29

Recommended Posts

Άντε ρε παιδιά τέλος με αυτά....

Λοιπόν τι ακριβώς γίνεται με τις κατατακτήριες πολυτεχνείου και πότε γίνονται αυτές. Σε όλες τις σχολές είναι το ιδιο;

Link to comment
Share on other sites

Άντε ρε παιδιά τέλος με αυτά....

Λοιπόν τι ακριβώς γίνεται με τις κατατακτήριες πολυτεχνείου και πότε γίνονται αυτές. Σε όλες τις σχολές είναι το ιδιο;

 

αιτησεις γίνονται 1-20 νοεμβριου περιπου και οι εξετασεις 1-20 δεκεμβριου για το ΕΜΠ, βγαινουν ανακοινωσεις. Η ύλη βγαινει τον μαιο.επισης στο φυσικο αθηνών αυτές είναι οι ημερομηνίες. υποθέτω ότι και στις αλλες σχολές έτσι είναι αλλα καλυτερα αυτο ψαξτο στο internet.

Link to comment
Share on other sites

στεφ29 απλά προχώρα όπως θες.

Μείνε και Ελλάδα και μην σε νοιάζει.

Εφόσον το θες μπορείς να το κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Σωστή σκέψη. Αν επενδύσεις όχι 4, αλλά 1-2 χρόνια σε δημόσιες σχέσεις και επίσης επενδύσεις και ένα ποσό της τάξης των 3 χιλιάδων ευρώ, νομίζω η απόδοση θα είναι συγκρίσιμη (αν όχι καλύτερη) από αυτή του πολιτικού μηχανικού. Η επένδυση αυτή θα έχει στόχο την εξεύρεση της πελατείας.

 

 

CostasV πολλή σεβαστή η γνώμη σου και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως εννοείς ότι θα βρώ πελατεία με 3.000€;;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπερα παιδια. Ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος ΤΕ. Ειμαι κ εγω στην ιδια κατασταση με τον στεφ29. Εργαζομαι σε εργοταξιο ωστοσο ηθελα να δωσω κατατακτηριες. Το εψαξα απο εδω, το εψαξα απο εκει... κ ημουν αναμεσα σε 2 σχολες του ΑΠΘ. Ηλεκτρολογος μηχανικος κ Μηχανολογος μηχανικος. Διαπιστωσα οτι δουλευωντας 4 χρονια (οσα χρειαζομαι για το πτυχιο του πολυτεχνειου) 8α εχω ηδη δικαιωματα ιδια με του πολυτεχνειου. Ετσι στραφηκα στο μηχανολογο. Διαπιστωσα ομως οτι 8ελει σχεδιο. Ετσι εψαξα σχολες κοντα στη θεσσαλονικη. Βρηκα την αντιστοιχη σχολη στην Κοζανη. (ηταν μηχανολογος μηχανικος ενεργειας). Η απορια μου ειναι: Μπορω να σπουδαζω απο αποσταση (να πηγαινω μονο στις εξετασεις) ή εχει υποχρεωτικα μαθηματα; Επισης μπορει κανεις να προτεινει βιβλια ή sites που μπορω να βρω λυμενες ασκησεις στατικης; Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Θα έχει εργαστήρια που είναι υποχρεωτικά. Κατά τα άλλα μπορείς να σπουδάζεις εξ' αποστάσεως, ιδίως αν σου "βγει" το πρόγραμμα (πχ μαζέψεις όλες τις εργαστηριακές ώρες στην αρχή ή στο τέλος της εβδομάδος) ή αν πάρεις τα μαθήματα που έχουν εργαστήριο μαζεμένα σε 1-2 εξάμηνα (αν και υποθέτω ότι θα είναι πολλά...στην δικιά μου σχολή ας πούμε δεν είναι βιώσιμη λύση τα παραπάνω). Φυσικά υπάρχει η περίπτωση να βρεις μια λύση αν συζητήσεις με τον καθηγητή αλλά θα πρέπει να πέσεις σε πολύ καλούς και καταδεκτικούς ανθρώπους (σε σχέση πάντα με αυτά που βλέπω εγώ). Φιλική συμβουλή: η καθηγητές εκτιμούν το να είσαι παρών στις παραδώσεις τους. Έχε υπ΄όψην σου ότι ποτέ δεν καθήσουν να σκεφτούν ότι μπορεί κάτι να μην πηγαίνει καλά με τον τρόπο διδασκαλίας τους σαν πιθανό λόγο που δεν πατάνε φοιτητές στα αμφιθέατρα...

 

Για στατική θα σε παραπέμψω στα eclass διαφόρων τμημάτων και στο βιβλίο που διδάχθηκα εγώ: Στατική, τεχνική μηχανική τόμος Ι: εισαγωγή στην μηχανική, στατική από Beer /Johnston το οποίο εμένα με κάλυψε . Επίσης θα ανεβάσω στα downloads τις παρουσιάσεις στατικής που έχω ως ηλ. σημειώσεις σήμερα ελπίζοντας ότι θα σε βοηθήσουν. Αν και οι σημειώσεις συναδέλφων πολ.μηχ. θα έχουν λογικά περισσότερο βάθος....;)

 

 

edit: το ανέβασα εδώ . Περιμένε την έγκριση από τους συντονιστές.

 

edit2: Εγκρίθηκε

Link to comment
Share on other sites

@nikpil

 

θα σε παρακαλέσω να μη κάνεις πολλές και διαφορετικού περιεχομένου ερωτήσεις στο ίδιο νήμα. Όποτε θέλεις να ρωτήσεις κάτι διαφορετικό, αν δε βρεις κάποιο αντίστοιχο με το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να ανοίξεις ένα καινούριο νήμα. Με τον τρόπο αυτό υπάρχει καλύτερη οργάνωση στο φόρουμ.

 

Γενικότερα για στατική δες ΕΔΩ.

Link to comment
Share on other sites

Επισης μπορει κανεις να προτεινει βιβλια ή sites που μπορω να βρω λυμενες ασκησεις στατικης; Ευχαριστω!

 

Λύσεις ασκήσεων Στατικής Ι εδώ

 

και οι αντίστοιχες εκφωνήσεις εδώ

Link to comment
Share on other sites

Η ηλικία δεν αποτελεί ποτέ εμπόδιο για την περαιτέρω απόκτηση γνώσης! Ειδικά η ηλικία των 29!!!

Αν η Θεσσαλονίκη είναι επιλογή ως πρός το ΑΠΘ τότε μπορώ να συνεισφέρω μια χρήσιμη γνώμη, αν καταρτιστούν κατατακτήριες φέτος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.