Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Συμμετοχή σε δημοπρασίες δημοσίων έργων


gsakel

Recommended Posts

Απλά τα ζητάς και ναι υπάρχει και χρέωση από 10 ευρώ και πάνω αναλόγως τα "κιλά". Προφανώς πρέπει να έχει προκηρυχθεί το έργο για να υπάρχουν τεύχη. Βέβαια μην περιμένεις να δημοσιεύονται όλα τα έργα στον τύπο. Πολλά δημοσιεύονται μόνο στους πίνακες ανακοινώσεων (μέθοδος της ανάθεσης με εικονική δημοπρασία).

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Γεια σας,

Συμμετείχα σε μια δημοπρασία και βγήκα δεύτερη. Το θέμα είναι ότι ο πρώτος ήταν Ο.Ε. και δεν προσκόμισε το καταστατικό της εταιρείας είναι αυτός λόγος για να κάνω ένσταση

Link to comment
Share on other sites

Ασυζητητί και πάντα εγγράφως. Έχεις πέντε μέρες από την ημερομηνία που επιτροπή διαγωνισμού εκδίδει τα πρακτικά του διαγωνισμού. Βέβαια θα έπρεπε οι ίδιοι να ζητήσουν το καταστατικό αλλά φρόντισε να τεκμηριώσεις στην ένστασή σου ότι την ημέρα της δημοπρασίας δεν προσκομίστηκε.

Link to comment
Share on other sites

έχει προσκομισει εγγυητικη-ΠΕΣΕΔΕ-ΣΕΔΕ-ΤΠΕΔΕΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΕΚ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑ-ΤΣΜΕΔΕ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.Θεωρώ οτι θα έπρεπε να προσκομίσει την ασφαλιστικη ενημερώτητα του δεύτερου μέλουσ της εταιρείας. Επίσης δεν ξέρουμε ποιοσ είναι ο διαχειρηστής σε περίπτωση που χρειαζόταν εξουσιοδότηση και τέλος δεν υπάρχει η απόφαση συμμετοχής τησ εταιρείας των μελών σε δημοπρασία. έχω άδικο;

 

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι και οι δύο μηχανικοί. δεν ξέρω η μικρή μου πείρα αυτά λέει, είμαι νέα στο επάγγελμα.help me!

───────────────────

Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.

Link to comment
Share on other sites

Όπως σου είπα πρέπει να έχουν το καταστικό μαζί τους απ'όπου τεκμαίρεται η επροσώπηση της εργοληπτικης επιχείρησης. Επίσης αν τα στελέχη της επιχείρησης είναι μηχανικοί ή απασχολούν μηχανικούς χρειάζεται ασφαλιστική από ΤΣΜΕΔΕ για όλους ή βεβαίωση για το αντίθετο. Όπως και να έχει, πάρε την διακύρηξη μπροστά σου, μελέτησέ την λέξη προς λέξη και συγκεκριμένα σου λέω από τις διακυρήξεις Τύπου Β που έχω μια μπροστά μου τώρα, Άρθρο 24.1 παραγραφος 2 λέει για κάθε είδους εργοληπτική πως καταθέτουν προσφορά.

Link to comment
Share on other sites

Για Ο.Ε. οπωσδήποτε καταστατικό και όλες τις τροποποιήσεις και ενημερότητα από το ΤΣΜΕΔΕ για κάθε μέτοχο μηχανικό.

 

Μεταξύ των εγγράφων νομίζω ότι χρειάζεται και το (μηδενικό?) ποινικό μητρώο των μετόχων (ή -αν δεν προλάβουν να το φέρουν λόγω φόρτου της υπηρεσίας- την βεβαίωση υποβολής αιτήματος από το ΚΕΠ)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.