Jump to content
Προσθέστε το Michanikos.gr στις πηγές ενημέρωσης σας στο Google News! ×

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

άσχετο με το θέμα που συζητούμε, αλλά σημαντικό

αποτέλεσμα ψηφοφορίας του ΟΗΕ: "Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το δουλεμπόριο"

resolution.jpg

• Thanks 1
Posted
On 24/3/2026 at 11:11 ΜΜ, GEORGE MICHEAL said:

Εγω πάντως πριν λίγα 24 ωρα  επέστρεψα στην συνεργασία (με μεγάλη πίεση από τον εργοδότη)  

για να βαλουμε τα πραματα σε μια  σειρα  , οι  αριστεροί , στην εργασια μας,   εχουμε συνεργατες   κ οχι εργοδοτες....

On 24/3/2026 at 11:11 ΜΜ, GEORGE MICHEAL said:

αφού με διαβεβαίωσε ότι ο επόμενος αγοραστής δεν θα είναι από Ισραήλ ...  

είχα την εντύπωση οτι οι δεξιοι , ειχαν παντα ψηλά το συναίσθημα του πατριωτισμού κ πολύ λιγότερο της ισονομίας των λαών , μάλλον οι αριστεροί ειμαστε ποιο φασιστορατσιστες.. οπως κ να εχει η αλήθεια ειναι μία   χρονια πολλα ..                 ''Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει'' ....

image.jpeg.26acec8520c932051f11536fb72bd563.jpeg

Posted (edited)
On 26/3/2026 at 3:29 ΜΜ, kostassid said:

οποτε ποιο είναι το αποτέλεσμα; εθνική ιδεολογία έναντι πελατων; κομματικη; προσωπική ηθικη;

Δεν αναφέρομαι σε ένα απλό πολίτη ... καταλαβαίνω με τι έχω να κάνω αρχικά διαβάζοντας το συμβόλαιο αλλά μετά όταν είδα τι τύπος ήταν τουλάχιστον ένας από αυτούς Πριν νομίζω 5 χρόνια πούλησα το διαμέρισμα μου στην Αθήνα γιατί δεν θέλω ούτε να έρχομαι πια στην πόλη τέρας που γεννήθηκα και μεγάλωσα και ενώ είχα συμφωνίσει με έναν Αρμένιο που ζούσε στις ΗΠΑ έρχεται ένας τύπος αραβικής καταγωγής με φόρμα γύρω στα 27 , ο οποίος ειχε αγοράσει πολλά ακίνητα στη γειτονιά μου με τον Έλληνα μεσίτη και μου προσφέρει τα διπλά Αμέσως κατάλαβα ότι αυτός ο τύπος ήταν Τζιχαντιστής που πιθανά είχε κόψει κεφάλια Φυσικά δεν δέχτηκα ...όσα και να μου έδινε βρώμικα με αίμα χρήματα δεν θα έπαιρνα  Τελικά πριν ένα χρόνο έμαθα από φίλο που ήξερε τον μεσίτη , γείτονα μου παλιό στην Αθήνα με γυναίκα από Καρυστο επίσης , ότι ήταν από αυτούς που έφυγαν με λεωφορεία από το ΙΣΙΣ με συμφωνία τότε .... έκανε μπάμ  

ΥΣ Εγώ θεωρώ το εαυτό μου εργάτη ... ξέρω σε τι τάξη ανήκω ..εργατική τάξη επομένως σαν ΕΕ όλοι είναι εργοδότες ...ειδικά όταν έχω να κάνω με εταιρίες 

Edited by GEORGE MICHEAL
Posted
On 26/3/2026 at 6:55 ΜΜ, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said:

για να βαλουμε τα πραματα σε μια  σειρα  , οι  αριστεροί , στην εργασια μας,   εχουμε συνεργατες   κ οχι εργοδοτες....

Προφανώς και δεν είναι συνεργάτης αυτός που μας ανταμείβει οικονομικά για την εργασία που του παρείχαμε.... εργοδότης είναι... από αρχαιοτάτων χρόνων...

Posted
On 1/4/2026 at 10:59 ΠΜ, Faethon11 said:

Προφανώς και δεν είναι συνεργάτης αυτός που μας ανταμείβει οικονομικά για την εργασία που του παρείχαμε.... εργοδότης είναι... από αρχαιοτάτων χρόνων...

Δουλικο και εσύ δλδ ...,λίγοι μείναμε..... αητε μου εσύ    σε είχα κ σε υπόληψη   .... κ τις πουτανες τις ανταμείβεις ...Α   με τροζάνεται θέλει μια ολια ....  Να με συμπαθάτε που εκανα το νήμα πουταναργιο... 

Posted
On 3/4/2026 at 11:45 ΠΜ, ppanag said:

Διαίρει και βασίλευε!

άμα έχεις γειτονισα την nofarbatab....τα πάντα όλα που έλεγε ο συγχωρεμένος.....

Posted

ρε παιδιά, δεν είναι λίγο νωρίς για τσίπουρα (ή τσικουδιές)???