Engineer Posted May 14, 2026 at 01:45 PM Posted May 14, 2026 at 01:45 PM Με την έναρξη λειτουργίας του Μητρώου Οικοδομικών Αδειών ΥΔΟΜ δίνεται η δυνατότητα για πρόσβασης σε ψηφιοποιημένα αντίγραφα των φακέλων των οικοδομικών αδειών από τις ΥΔΟΜ στις οποίες έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ψηφιοποίησης. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο γίνεται κατόπιν σύνδεσης των εξουσιοδοτημένων χρηστών για την αναζήτηση των Ο.Α. ενώ για την υποβολή αίτησης πλήρους πρόσβασης στα αρχεία των Οικοδομικών Αδειών (σχέδια, μελέτες) οποία ζητούνται τα παρακάτω στοιχεία: - Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία εντολέα - Εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με την αιτιολογία: α. Έχω εξουσιοδότηση από τον Ιδιοκτήτη β. Έχω εξουσιοδότηση από πρόσωπο με έννομο συμφέρον γ. Έχω συμμετοχή στην Ο.Α. ως μελετητής ή επιβλέπων Για θέματα περιεχομένου και εφαρμογής μπορείτε να επικοινωνείτε με το [email protected] Ο σύνδεσμος για το Μητρώο Οικοδομικών Αδειών ΥΔΟΜ: https://sdigmap.tee.gov.gr/adeies/portal/login View full είδηση
apapa0000 Posted May 26, 2026 at 09:58 AM Posted May 26, 2026 at 09:58 AM Έχοντας κάποιες αιτήσεις σε αναμονή στην Αθήνα κοίταξα μήπως έχει ανέβει κάτι. Σε δύο αιτήσεις υπήρχε το στέλεχος και κατέβαζα αρχείο σχεδίων μεγέθους 1Kb. Σε μια άδεια του 2003 κατέβηκε και ένα αρχείο με σχέδια. Τα σχέδια ήταν κακοσκαναρισμάνα (έχω κάποια από τον ιδιοκτήτη) αχνά και σε JPG (μεγάλο μέγεθος και χάνετε και η κλίμακα). Πολλή προχειροδουλειά
Faethon11 Posted May 26, 2026 at 10:17 AM Posted May 26, 2026 at 10:17 AM (edited) Δεν ξέρω τι έχει ανέβει.. έχω πάρει σκαναρισμένα αρχεία πριν ανέβουν στην εφαρμογή και δεν είναι τα ίδια με αυτά που ανέβηκαν στην εφαρμογή........ (ως προς την ποιότητα σκαναρίσματος) Edited May 26, 2026 at 10:18 AM by Faethon11
venezia Posted June 20, 2026 at 04:07 PM Posted June 20, 2026 at 04:07 PM Συνάδελφοι σήμερα εμένα δεν μου κατεβάζει αρχεία ... Συμβαίνει και σε άλλους ?
thessalon-77 Posted June 23, 2026 at 05:45 PM Posted June 23, 2026 at 05:45 PM συνήθως τα σχέδια που ειναι αναρτημένα δεν είναι σε σωστή κλίμακα (υπερβολικά μεγάλο μέγεθος) και το φωτοτυπείο που συνεργάζομαι δεν μπορεί να τα εκτυπώσει. έχει τύχει και σε άλλους;
jbosdas Posted June 23, 2026 at 11:07 PM Posted June 23, 2026 at 11:07 PM (edited) Είναι σκαναρισμένα σε jpg (και αρκετά υψηλή ανάλυση) οπότε δεν έχουν κλίμακα. Τα κατεβάζω, μειώνω μέγεθος γύρω στα 1mb και κάνω την προσαρμογή με οδηγό μια διάσταση. Έχουν ακόμα πολλές άδειες να ανεβάσουν. Edited June 23, 2026 at 11:07 PM by jbosdas
Recommended Posts