Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τι γνώμη έχετε για το Hyper Κώδικα


Jovas

Recommended Posts

Jovas παντως να παρεις κατι που να υποστηριζει copy-paste.

 

τι γνώμη έχεται για το Hyper Κώδικα. Αξίζει να το αγοράσω?

βγαζει ματι,διορθωσε το.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 25
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Jovas δεν ξέρω αν πήρες τον Hyper Κώδικα αλλά θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου. Είναι βέβαια σημαντικό να μπορείς να κάνεις copy paste, αλλά αυτό διορθώνεται όπως ανέφεραν κάποιοι συνάδελφοι. Είχα κι εγώ τον Hyper Κώδικα αλλά τελικά εδώ και δύο χρόνια σταμάτησα να είμαι συνδρομητής και επέλεξα την Δομική Ενημέρωση. Ο λόγος είναι ότι πολλές φορές ζητούσα να βρώ διατάξεις οι οποίες σήμερα έχουν καταργηθεί αλλά ο Hyper Κώδικας δεν υποστηρίζει καταργημένες διατάξεις. Στην Δομική Ενημέρωση βρίσκω σχεδόν τα πάντα (αναφέρει εάν η συγκεκριμένη διάταξη ισχύει ή έχει καταργηθεί ή έχει τροποποιηθεί) ενώ παράλληλα μπορώ να βρω υγειονομικές και άλλες διατάξεις που δεν αφορούν μόνο την τεχνική νομοθεσία. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

και γώ Δομική έχω και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.

τα φάουλ τα εντοπίζω ως τώρα στα εξής:

 

  • Εκτυπώνοντας ορισμένες φορές απευθείας απ' το έγγραφο της Δομικής σε πραγματικό εκτυπωτή μου τα βγάζει κινέζικα / τις περισσότερες όταν πάω να εκτυπώσω σε pdfcreator ή αντίστοιχο.
  • Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν και παλαιότερα ΦΕΚ διαθέσιμα για search μέσα στο πρόγραμμα και όχι να πρέπει -αφού βρω μόνος το ΦΕΚ- να πρέπει να μου το στείλουν μέσω φαξ.[σ.σ. ενδεχομένως να συμβαίνει σε ΦΕΚ επαρχίας]

Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι αν και για αρκετό χρονικό διάστημα είχα

1) ΤΕΕ

2) HYPER

3) ΔΟΜΙΚΗ

το γεγονός ότι το search engine και οι εκτυπώσεις του για να μην αναφέρω το copy που προειπώθηκε.... με έκαναν να το εγκαταλείψω.

Link to comment
Share on other sites

Να πω και εγώ την ιστορία μου. Γενικά οι γονείς μου χρησιμοποιούσαν το HyperΚώδικα και εγώ τους έκραζα, αφού το θεωρούσα άχρηστος και ότι με ένα απλό search στο internet μπορείς να βρεις όποια νομοθεσία σε ενδιαφέρει.

 

Την τελευταία εβδομάδα προσπαθούσα να κάνω μία κυκλοφορική σύνδεση τύπου Β, όπου και αν έψαχνα για τα υποδείγματα που υπάρχουν, όλα ήταν σε χαμηλή ανάλυση και δεν μπορούσα να διαβάσω τι έγραφαν. Πήγα, στον υπολογιστή που έχουμε το HyperΚώδικα, βρήκα εκεί τα υποδείγματα, αλλά ήταν επίσης χάλια σε ανάλυση. Παίρνω τηλέφωνο την εταιρεία και με ενημέρωσαν ότι εξαιτίας μεγέθους δεν είναι δυνατόν να έχουν σε υψηλή ανάλυση όλες τις εικόνες και μέσα σε ένα τέταρτο μου είχαν στείλει τα υποδείγματα σε αρκετά υψηλή ανάλυση στο mail μου.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
το γεγονός ότι το search engine και οι εκτυπώσεις του για να μην αναφέρω το copy που προειπώθηκε.... με έκαναν να το εγκαταλείψω.

 

αναφερεσαι στη δομικη?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.