Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Πολυ σωστα...Αλλα το ΦΠΑ θα το παρεις πισω φυσικα...

 

Μια ερωστηση κ απο μενα...Θα γινει καποιος ελεγχος πριν την καταβολη της επιδοτησης?? Δλδ εγω αγοραζω ενα total station, το δινω για ενα τοπογραφικο σενα φιλο, ερχονται κ μου κανουν ελεγχο...Τι θα τους πω??? (ρωταω απλα γτ θελω να αξιοποιησω επιδοτηση φιλου που δεν την θελει, αλλα αυτος βρισκεται Αθηνα κ γω Χανια...λετε να το τολμησω??>)

Link to comment
Share on other sites

Πείτε μου αν οι συλλογισμοί μου είναι σωστοί :

 

1. Το ελάχιστο ποσό (π.χ. 5.000) που αναγράφεται στον πίνακα 2, του άρθρου 5 της Υ.Α. αφορά το σύνολο της δαπάνης (80% + 20%) χωρίς ΦΠΑ. (για νέους μηχανικούς)

2. Αν εγώ αγοράσω έναν Η/Υ αξίας 5.000+19%=5.950 θα πληρώσω το 20% των 5.000 ήτοι 1.000 και θα πληρώσω τον ΦΠΑ 950 ευρώ (άρα πληρώνω συνολικά 1.950), ενώ θα μου επιστραφούν το 80% των 5.000 δηλαδή 4.000.

 

Και εγώ συμφωνώ με αυτά που λες αλλά στο πλαίσιο αναφέρουν ως ελάχιστο προυπολογισμό τα 6.250. Μήπως να κάνουμε μια ερώτηση για αυτό;

 

http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=0909_espa

Link to comment
Share on other sites

που δεν την θελει, αλλα αυτος βρισκεται Αθηνα κ γω Χανια...λετε να το τολμησω??>)

 

Έλεγχος υλοποίησης θα γίνει μετά την υλοποίηση και μάλιστα απο τους ΕΦΔ(τις τράπεζες),τα λέει στον οδηγό,λίγο δύσκολο να καταφέρεις κατι τέτοιο.

 

προυπολογισμό τα 6.250. Μήπως να κάνουμε μια ερώτηση για αυτό;

 

 

Η ΚΥΑ λέει ελάχιστο προυπολογισμού 5000.Ρωτήστε το και στο ΕΣΠΑ οχι στο πλαίσιο.

Μη ζητάτε προσφορές ειδικά για ΕΣΠΑ ,δεν θα έχετε καλή αντιμετώπιση στις τιμές.

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ στο παρών νήμα να μένετε στα ζητήματα που αφορούν τον οδηγό και τυχόν ανακρίβειες ή ασάφειες που περιέχει.

 

Για τις υπόλοιπες απορίες σας υπάρχουν τα εξής θέματα:

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ζητάμε προσφορές είτε αυτοπροσώπως είτε με το κανονικό ταχυδρομείο .Στις προσφορές πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται το όνομα μας,α/α προσφοράς(κωδικός που αντιστοιχεί στο ονομά μας),γνήσια υπογραφή και σφραγίδα του προμηθευτή όπου θα αναφέρεται το ΑΦΜ η επωνυμία όπως και η φορολογική περιφέρεια που αντιστοιχεί σ' αυτόν.

 

Σύμφωνα με αυτο προσφορές μεσω email απαγορεύονται.

 

Σχόλιο δικό μου.Αν απο το ΕΣΠΑ σας πούν κάτι διαφορετικό εσείς επιλέξτε το πιο ασφαλή τρόπο που είναι με σφραγίδα και υπογραφή.

 

-----------------------------------------------------

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες απο το ΕΣΠΑ μετα την κατάθεση της πρότασης ηλεκτρονικά,αναμένουμε την έγκριση απο το ΥΠΟΙΟ ταχυδρομικά με συστημένο,και έπειτα καταθέτουμε τον έντυπο φάκελο με το "έντυπο υποβολής",την "αίτηση" και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη τράπεζα.

 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Άκυρες δηλαδή όλες οι προσφορές που δίνονται με e-mail από όλες τις εταιρίες;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Άκυρες δηλαδή όλες οι προσφορές που δίνονται με e-mail από όλες τις εταιρίες;

 

Nαι,προσοχή σε αυτό,η προσφορά χρειάζεται σφραγίδα και υπογραφή,αν δεν είναι σ' αυτό το βαθμό επίσημη, η προταση σας αργότερα στον έντυπο φάκελο θα έχει πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Στην περίπτωση που αλλάξουν οι τιμές όσο διαρκεί η διαδικασία (πράγμα όχι απλά πιθανό, αλλά δεδομένο τουλάχιστον για το χώρο του hardware υπολογιστών, όπου τροποποιούνται κάθε μέρα) οπότε οι προσφορές καθίστανται αυτομάτως παρωχημένες, τι γίνεται με το ΕΣΠΑ; Θα ζητήσουμε από τα καταστήματα σώνει και καλά να τιμολογηθούμε με τις παλιές ενδεχομένως υψηλότερες τιμές (πράγμα το οποίο ούτως ή άλλως δε νομίζω να είναι εφικτό); Αν αυτή η διαφοροποίηση μας ρίχνει κάτω από το ελάχιστο όριο; Αν τροποποιηθεί η σύνθεση ενός συστήματος (πράγμα επίσης πολύ πιθανό) λόγω κατάργησης κάποιων τεμαχίων hardware και αντικατάστασής τους από διαφορετικά;

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.