Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Αστεία λάθη. Επειδή και σε μένα ήρθε ειδοποίηση για την διεύθυνση κοιτάζοντας το εκκαθαριστικό βλέπω στην διεύθυνση αντί Ελευθερίου Βενιζέλου που έβαλα στην αίτηση - ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Επομένως εκεί είναι το λάθος.... Τι να πει κανείς!!!

Link to comment
Share on other sites

>Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης των στοιχείων από την ΓΓΠΣ διαπιστώθηκαν ασυμφωνίες μεταξύ των στοιχείων που δηλώσατε στην αίτηση σας και των στοιχείων της ΓΓΠΣ στα εξής πεδία:

Πρόβλημα στη ΔΟΥ που έχει δηλωθεί.

Δεν ταυτοποιήθηκε η διεύθυνση έδρας. Επιβεβαίωση στην Εφορία και διορθωτική υποβολή.

Δεν ταυτοποιήθηκε ο τόπος εγκατάστασης. Επιβεβαίωση στην Εφορία και διορθωτική υποβολή.


Προκειμένου να επιλυθούν ώστε προχωρήσετε στην διαδικασία εξέτασης παραδεκτότητας και αξιολόγησης καλείστε μέχρι και την 26/2/2010
Α) Να απευθυνθείτε στην οικεία Δ.Ο.Υ και να κάνετε επιβεβαίωση/διόρθωση των ανωτέρω στοιχείων σας ή/και
Β) Να προβείτε σε διόρθωση των ανωτέρω στοιχείων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων ώστε τα στοιχεία σας να ταυτίζονται με τα αντίστοιχα της οικείας Δ.Ο.Υ.
Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου η επενδυτική σας πρόταση να ταυτοποιηθεί θα πρέπει τα στοιχεία της Δ.Ο.Υ. και του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων να ταυτίζονται απολύτως.

Στη συνέχεια θα προχωρήσει η δεύτερη και τελική φάση παραδεκτότητας και αξιολόγησης και θα ενημερωθείτε με email και επιστολή για τα τελικά αποτελέσματα

.

 

Αυτό μου έστειλαν κι εμένα αλλά το θέμα είναι ότι όπωε έδινε το δικαιώμα το πρόγραμμα, άλλη διεύθυνση είχα όταν έκανα την αίτηση κι άλλη τώρα, που θα είναι κι η έδρα της υλοποίησης.

Τι μπέρδεψαν δεν μπορώ να καταλάβω...!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Και εμένα μου ήρθε mail "Η ημερομηνία της τελευταίας έναρξης άσκησης του επαγγέλματος που δηλώθηκε διαφέρει από αυτήν της ΓΓΠΣ."

Το ερώτημά μου είναι το εξής: Ζητούν την ημερομηνία έναρξης επαγγέλματος (που στην δική μου περίπτωση ταυτίζεται με την ημερομηνία πρώτης έναρξης, αφού δεν έχω κάνει ποτέ διακοπή) ή μεταβολής εργασιών; Γιατί μάλλον κάπου εκεί τα μπέρδεψα..Στο πεδίο ημερομηνία τελευταίας έναρξης, έβαλα τη ημερομηνία τελέυταίας μεταβολής εργασιών που έκανα όταν άλλαξα τα ΚΑΔ :(

Link to comment
Share on other sites

και σε εμένα τα ίδια...."Η ημερομηνία της τελευταίας έναρξης άσκησης του επαγγέλματος που δηλώθηκε διαφέρει από αυτήν της ΓΓΠΣ." Μόνο που εγώ 'εχω δηλώσει την ίδια ημερομηνία στην πρώτη-τρέχουσα έναρξη.

Link to comment
Share on other sites

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κανένας που δεν έλαβε τέτοιο email. Και αφού ύπάρχει ασυμφωνία γιατί δε παίρνουν τα στοιχεία από τις εφορίες αυτόματα?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν ελαβα κανένα mail, μήπως να ανησυχώ?

 

και εγώ τα ίδια συνάδελφε.

 

Λες να το χάσαμε και αυτό το τρένο ?

 

:P

Link to comment
Share on other sites

Το έλαβα και εγώ!!!

''ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συγκεκριμένη ενημέρωση δεν αποτελεί στοιχείο έγκρισης ή απόρριψης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης των στοιχείων από την ΓΓΠΣ διαπιστώθηκαν ασυμφωνίες μεταξύ των στοιχείων που δηλώσατε στην αίτηση σας και των στοιχείων της ΓΓΠΣ στα εξής πεδία: Η ημερομηνία της τελευταίας έναρξης άσκησης του επαγγέλματος που δηλώθηκε διαφέρει από αυτήν της ΓΓΠΣ. Δεν ταυτοποιήθηκε η διεύθυνση έδρας. Επιβεβαίωση στην Εφορία και διορθωτική υποβολή. Προκειμένου να επιλυθούν ώστε προχωρήσετε στην διαδικασία εξέτασης παραδεκτότητας και αξιολόγησης καλείστε μέχρι και την 26/2/2010Α) Να απευθυνθείτε στην οικεία Δ.Ο.Υ και να κάνετε επιβεβαίωση/διόρθωση των ανωτέρω στοιχείων σας ή/καιΒ) Να προβείτε σε διόρθωση των ανωτέρω στοιχείων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων ώστε τα στοιχεία σας να ταυτίζονται με τα αντίστοιχα της οικείας Δ.Ο.Υ.Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου η επενδυτική σας πρόταση να ταυτοποιηθεί θα πρέπει τα στοιχεία της Δ.Ο.Υ. και του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων να ταυτίζονται απολύτως. Στη συνέχεια θα προχωρήσει η δεύτερη και τελική φάση παραδεκτότητας και αξιολόγησης και θα ενημερωθείτε με email και επιστολή για τα τελικά αποτελέσματα."

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.