Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Όλοι θα λάβουν το email.

Το email αποστέλλεται και σε όσους έχουν τα στοιχεία τους σωστά για επιβεβαίωση ότι είναι όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως τα βλέπω τα πράματα, έχουμε τη δυνατότητα για δεύτερη ταυτοποίηση των στοιχείων ή θα απορριφθούμε?Με τέτοιο μπάχαλο δεν βλέπω να βγαίνει άκρη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας!Μουρθε και εμενα το περιβοητο email και μου λεει οτι δεν εχω σωστα την ημερομηνια της τελευταιας εναρξης.Σε μενα η τελευταια εναρξη ταυτιζεται με την πρωτη καθως δεν εχω κανει καμια μεταβολη.Το μονο που εκανα ηταν αντιστοιχιση σε νεα ΚΑΔ.Αρα δια της ατοπου κατι παιζεται με την αντιστοιχιση αυτη!Ποια ημερομηνια να βαλω?

 

Σε άλλους που έχουν βάλει ως ημ/νία τελευταίας έναρξης την ημ/νια που έγινε η αντιστοίχιση ΚΑΔ, πάλι το ίδιο email πήραν... :confused:

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά τη μη ταυτοποίηση διεύθυνσης, έχω να κάνω 2 ερωτήσεις:

1) Τι θέλει να πει ο ποιητής με "τοποθεσία", αν μένει κανείς π.χ. Χαριλάου θα βάλει Χαριλάου ή Θεσσαλονίκη?

2) Πώς μπορεί κανείς να διαπιστώσει με σιγουριά πως ακριβώς είναι δηλωμένη η διεύθυνση στο Πληροφοριακό Σύστημα της Εφορίας (π.χ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΑΖΗ ή Θ.ΓΑΖΗ ή Θ ΓΑΖΗ). Φαίνεται πουθενά στο Taxisnet ή πρέπει να κουβαληθεί κανείς στην εφορία και σε ποιο τμήμα - αυτοί είναι ικανοί στο μητρώο να το έχουν με τον ένα τρόπο και στο εισόδημα με τον άλλο.

 

Απόψεις περί των ανωτέρω καλοδεχούμενες!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

Και σε εμένα (φυσικά) προέκυψε ζήτημα μη ταυτοποίησης και συγκεκριμένα αυτό του Τόπου Εγκατάστασης.

Βρήκα μία Περιοδική Δήλωση Φ.Π.Α., τις οποίες και υποβάλλω ηλεκτρονικά και παρατηρώντας προσεκτικά τα στοιχεία διαπίστωσα διαφορά μόνο στον αριθμό τηλεφώνου σε σχέση με αυτόν που έβαλα στην αίτηση. Μπορεί κάποιος να με διαβεβαιώσει (υπεύθυνα κατά το δυνατόν) ότι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα; ...Ευχαριστώ.

Δυστυχως δεν μπορει υπευθυνα να σου πει ποιο το δικο σου προβλημα διοτι αλλο σου εστειλαν οτι δεν ειναι σωστο και αλλο βρηκες εσυ. Οπότε να τους παρεις τηλεφωνο για διευκρινήσεις.
Link to comment
Share on other sites

Συνέχεια του παραπάνω μηνύματός μου...

Για πλάκα το είπα, αλλά όντως αυτό συμβαίνει, ακόμη και στην εφορία η διεύθυνση διαφέρει από τμήμα σε τμήμα, αλλιώς είναι γραμμένη στο μητρώο κι αλλιώς στο εισόδημα. Από την τεχνική υποστήριξη μου επιβεβαίωσαν ότι κι ένας χαρακτήρας να διαφέρει δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση, αλλά δεν γνωρίζουν με ποια βάση γίνετε η σύγκριση.

Επειδή κάποιος ανέφερε ότι είδε πώς είναι γραμμένη η διεύθυνση στο εκκαθαριστικό της εφορίας και την διόρθωσε, ας τσεκάρει και πώς είναι γραμμένη στο μητρώο.

 

Για το θέμα της τοποθεσίας μου είπαν ότι "μάλλον" πρέπει να βάλω πόλη.

 

Για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήριά μου στη δημόσια διοίκηση...

Link to comment
Share on other sites

Σε άλλους που έχουν βάλει ως ημ/νία τελευταίας έναρξης την ημ/νια που έγινε η αντιστοίχιση ΚΑΔ, πάλι το ίδιο email πήραν... :confused:

 

Καπου διαβασα στο φορουμ οτι η αντιστοιχιση θεωρειται μεταβολη με ημερομηνια 1/12/2008 για ολους.Λετε να λυθει ο γριφος με αυτη την ημερομηνια?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν ακουστε σε τι κρατος ΜΠΟΥ@#$%^ ζούμε.οπως ανεφερα σε προηγούμενο post

σαν ημερομηνια εναρξης με εχουν στη ΓΓΠΣ σαν 1-1-1900.

πηγα πριν λιγο στην ΔΟΥ και είπα να το αλαξουν και να βαλουν το σωστο-ειχα μαζι μου και την οικεια βεβαιωση της ΔΟΥ για εναρξη επαγγελματος.

μου είπαν οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αλαξει ,διότι ολα τα προ Ταχιs τα εχουν ημερομηνια 1-1-1900 και δεν αλλάζει

οπότε τι κάνω?

δηλώνω και εγώ στο ΕΣΠΑ ημερ εναρξης το 1900?

(ΥΓ με την βεβαίωση της ΔΟΥ οτι εχω εναρξη το 1900 ,βγαίνω στην σύνταξη?)

ερώτηση:τετοιο κράτος που βαριεται να περνά στα συστήματα του τις πραγματικές ημερομηνίες εναρξης που έχουν,θέλουν να το ακριβοπληρώνουμε με τεραστιους φόρους?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.