Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Συνάδελφε parist43, διάβασε τις παραπάνω οδηγίες που παρέθεσα σχετικά με το θέμα σου.

 

Κατά τα άλλα προβλέπω να γίνεται χαμός με ενστάσεις από αυτούς που θα απορριφθούν για τέτοιες λαλακίες που μόνο το ελληνικό δημόσιο δαιμόνιο μπορεί να σκαρφιστεί, να ελέγχει δηλαδή την σωστή ορθογραφία των διευθύνσεων, λες και ΑΦΜ, αριθμός ταυτότητας και όνομα δεν αρκούν για να γίνει η "ταυτοποίηση".

Link to comment
Share on other sites

ακριβώς.θα με αποριψουν διότι θα πουν :αυτος με 110 χρόνια προυπηρεσία θα ειναι 130 ετών τουλαχιστον ,αρα ουτε θα βλεπει ουτε θα ακουει

 

Πάντως είσαι από τους τυχερούς τουλάχιστον πέρασες τα πρώτα 100 χρόνια, εμάς τι μας περιμένει? <<Tα 100 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα>>. lol

Link to comment
Share on other sites

zagor

τα διαβασα αυτα που εγραψες και πηγα και στην ΔΟΥ.λοιπον η ΔΟΥ δεν το αλλαζει.ετσι μου ειπαν.και το συστημα του εσπα δεν δεχεται ημερομηνιες κατω απο 1950.

οπότε τι να κάνω?

ειμαι σιγουρος οτι αυριο τα τηλ δεν θα τα σηκωνουν.

Link to comment
Share on other sites

Στην περίπτωση μου πρέπει να φταίει μία τελεία στο όνομα της οδού (Παναγίας τάδε, με τελεία το δήλωσα στο πρόγραμμα, χωρίς τελεία είναι στις ηλεκτρονικές μου ΦΠΑ). Παρόλα αυτά εκανα διορθωτική υποβολή και τύπωσα και αποδεικτικό δηλώνοντας ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ στην ερωτηση αν χρειαστηκε ταυτοποιηση με τη ΔΟΥ!!!

 

 

Πάντως δείτε και τη θετική πλευρά του θέματος παίδες, το πρόγραμμα ΖΕΙ...(ειρωνεύομαι φυσικά!)

 

και εγω με την διευθυνση ειχα προβλημα, το διορθωσα αλλα εβαλα την επιλογή ΟΧΙ απο τις επιλογες ΝΑΙ/ΟΧΙ/ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΟΧΙ ΘΕΛΕΙ Η ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, οι τύποι είναι για γέλια... και αυτοί και τα προγράμματα ταυτοποίησής τους... εμένα μου ρθε mail για μή ταυτοποίηση έδρας (δεν έχω αλλάξει έδρα ποτέ) πήρα τηλ και μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι λόγω συντομογραφίας, δηλαδή ή εφορία (taxis) έχει (για παράδειγμα) "Α.Παπανδρέου" και εγώ στο πρόγραμμα είχα βάλει "Ανδρέα Παπανδρέου"... ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ έ??? τέλοσπάντων, έκανα την διορθωτική και πιστεύω ότι θα είναι εντάξει. Αλλά πληροφοριακά, επειδή λέγονται διάφορα παραπάνω, σημασία έχει όχι τί γράφει η φορολογική σας δήλωση, ή πώς είστε καταχωρημένοι στο εισόδημα της ΔΟΥ σας αλλά τί γράφει το TAXIS τουλάχιστον για το πρόβλημα με την διάυθυνση έδρας... με αυτό γίνεται η ταυτοποίηση απ'οσα κατάλαβα.

Πάντως γενικά πιστεύω ότι θέλουν να κάνουν εκκαθάριση... να πετάξουν κάποιους έξω και δεν υπάρχει άλλος τρόπος, έτσι άφησαν αυτό το bug στο πρόγραμμα ταυτοποίησης και σου λέει " πάνω από τους μισούς με πρόβλημα δεν θα δούν το email τους ή δεν θα κάνουν την διορθωτική" οπότε γίνεται μιά σχετική "σκούπα"... ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί...

Link to comment
Share on other sites

kontegr έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας με το ΕΣΠΑ που να δίνουν απαντήσεις;

 

Helpdesk Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων ΜΟΔ Α.Ε

http://www.mou.gr

: 210-7787940

: 210-7499156

Link to comment
Share on other sites

ΑΠΟ ΕΣΠΑ-ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΛΙΑ...

 

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (στη σελιδα του ΕΣΠΑ τα παρακατω)

 

16. Τι σημαίνει ημερομηνία τρέχουσας έναρξης;

 

Στο πεδίο "Ημ/νία τρέχουσας έναρξης" συμπληρώνεται η ακριβής ημερομηνία τελευταίας (τρέχουσας) έναρξης δραστηριότητας για την άσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος σε περίπτωση επανέναρξης/ μεταβολής/ επέκτασης. Σε κάθε άλλη περίπτωση συμπληρώνεται η ημερομηνία πρώτης έναρξης.

 

27. Τι σημαίνει ταυτοποίηση στοιχείων μητρώου και ποιος είναι ο ορθός τρόπος αναγραφής τους;

 

Κατά το πρώτο στάδιο αξιολόγησης των προτάσεων πραγματοποιήθηκε η ταυτοποίηση...μπλα , μπλα , μπλα..

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ως ημερομηνία έναρξης επιχείρησης θεωρείται αυτή κατά την οποία έχει γίνει η πρώτη έναρξη (αρχική).

 

Ως τρέχουσα ημερομηνία έναρξης θεωρείται η έναρξη της επιχείρησης μόνο σε περίπτωση που είχε προηγηθεί διακοπή.

 

 

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

για επανεναρξη/μεταβολη ή επέκταση μιλάει το 16 και συγκεκριμμενα αν κανεις αλλαγη ή αντιστοιχη ΚΑΔ αυτο θεωρείται μεταβολη της επιχειρησης σύμφωνα με το χαρτι της εφορίας.Το 27 όμως μας λέει μονο για διακοπη δηλ επανέναρξη!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.