Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Παιδιά όσοι έχετε κάνει τηην διορθωτική τι κατάσταση αναφέρει το σύστημα μετά. Γιατί καθώς έκανα και εγώ την υποβολή πάτησα πρώτα εκτύπωση και μετά υποβολή αλλά στην συνέχεια έγραφε ότι η ενέργεια δεν είναι διαθέσιμη για υποβολή.

Στην κατάσταση βγάζει ότι η ενέργεια είναι οριστικοποιημένη και αναφέρει ώρα και ημερομηνία ολοκλήρωσης. Πάντως αναφέρεται κανονικά η διόρθωση και αριθμός της οδού 2 φορές.

Δεν πιστεύω να έγινε καμιά πατατιά !!!! και να τρέχουμε απο βλακείες...

Link to comment
Share on other sites

Το να τρέχουμε...δεν νομιζω...θα μα ς[εταξουμ μια και καλη απ'έξω.

Οταν κανεις υποβολη μετα δεν ειναι ενεργοποιημενο το κουμπι υποβολης. οτι εκανες εκανες. μια φορα και τέρμα.

Link to comment
Share on other sites

@psilos2010

 

Psile, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έναρξη (όχι σαν μηχανικός) το 2002 και μεταβολή το 2007 σαν μηχανικός πλέον, με την παλιά ως δευτερεύουσα.

Στο ΕΣΠΑ δήλωσα και στα δυο πεδία 2007 και μου είπανε ότι:

"Η ημερομηνία της τελευταίας έναρξης άσκησης του επαγγέλματος που δηλώθηκε διαφέρει από αυτήν της ΓΓΠΣ" αυτολεξεί.

Έπαιρνα τηλ για να ρωτήσω ποια ημερομηνία μπαίνει πού τελικά, αλλά έχουν πολύ δουλειά και μιλάνε συνέχεια (sic)

Υποψιαζόμουν ότι το σύστημα βλέπει το 2002 και "κλωτσάει", αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να το αντιπαραβάλει με το πεδίο "τρέχουσας έναρξης", αφού δεν είναι τρέχουσα.

Η άποψή σου psile είναι η πρώτη που βρίσκω σχετική με το θέμα μου και μου φαίνεται λογική, αλλά θέλει πολύ φαντασία να σκεφτεί κανείς ότι τρέχουσα εννοούν την πρώτη και πρώτη την τρέχουσα, που μάλλον τελικά έτσι πρέπει να είναι.

Link to comment
Share on other sites

παληα ειχα ενταχθει σε ενα προγραμμα μεσω τραπεζων.

εξετασε το φακελο η υπαλληλος της τραπεζας ,με πηρε τηλεφωνο ,πηγα (ασχετο :ωραιοτατη,ευγενεστατη,συμπαθεστατη,θα ξαναπηγαινα και σε δευτερο ραντεβου ευχαριστως) και σε 10 λεπτα ειχαμε λυσει ολα τα ζητηματα.

 

με το σημερινο συστημα απειλειται καποιος για μια τελεια να τον κόψουν ,τα δε τηλεφωνα τα εχουν σηκωμενα να βουιζουν.

 

Απλα καθαρη Αποτυχια το εν λογω συστημα

Link to comment
Share on other sites

@forebas

 

Καλησπέρα,

 

και εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση. Δλδ έκανα έναρξη το 2007 με ΚΑΔ Πληροφορικής και το 2008 έκανα μεταβολή και έθεσα ως κύριο ΚΑΔ το Υπηρεσίες Μηχανικών και άφησα τον παλιό ΚΑΔ ως δευτερεύουσα δραστηριότητα.

 

Στην πρόταση που υπέβαλα, έβαλα πρώτη έναρξη το 2007 και τρέχουσα έναρξη το 2008. Μου εστάλει μνμ λάθους "Η ημερομηνία της τελευταίας έναρξης άσκησης του επαγγέλματος που δηλώθηκε διαφέρει από αυτήν της ΓΓΠΣ".

 

Σήμερα, επικοινώνησα με τα τηλ του ΕΣΠΑ και η τηλεφωνήτρια (απ όσο κατάλαβα) κατανόησε το πρόβλημα. Αρχικά μου ξεκαθάρισε, ότι εφόσον δεν έχω κάνει διακοπή πρέπει η ημερομηνία τρέχουσας έναρξης και πρώτης έναρξης να ταυτίζονται. Οπότε προκύπτει το ερώτημα, θα βάλω το 2007 ή το 2008? Στην ερώτηση αυτήν και επειδή δεν γνώριζε ακριβώς ρώτησε κάποιον υπεύθυνο και μου απάντησε να βάλω το 2008 (γιατί αυτός είναι επιλέξιμος ΚΑΔ για την πρόταση που υποβάλω) και επειδή το σύστημα θα τους βγάλει πάλι λάθος (και μετά τη διορθωτική υποβολή μου γιατί θα βλέπει ως έναρξη το 2007), μου είπε να γράψω στις παρατηρήσεις της διορθωτικής υποβολής το πρόβλημά μου.

 

Τέλος, μου είπε ότι για την περίπτωση μου (έναρξη το 2007 με ΚΑΔ μη μηχανικού και το 2008 μεταβολή με κύριο ΚΑΔ Μηχανικού) δεν έχει προνοήσει το σύστημα τους και για αυτό θα πρέπει να συμπληρώσω τις παρατηρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

δεν έχει προνοήσει το σύστημα τους και για αυτό θα πρέπει να συμπληρώσω τις παρατηρήσεις.

 

Όχι "δεν έχει προνοήσει το σύστημα τους" πές τους! Αυτοί δεν έχουν προνοήσει! Τα "συστήματα" είναι όσο έξυπνοι ή χαζοί είναι οι δημιουργοί τους.

Link to comment
Share on other sites

@forebas

 

Και εστω οτι γραφουμε στις παρατηρησεις αυτα και μετα κοπουμε?Τι γινετε μετα?Πως και ποιον θα κυνηγησουμε?Μπορουμε να κανουμε ενστασεις?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.